plaatmateriaal decolegno voor keukens

  • DecoLegno B.V.
  • Parklaan 35-37
  • 1544 AK Zaandijk

Jouw smaak, jouw keuken | Decolegno

Dé sociale ontmoetingsruimte waar je samen komt met je familie en vrienden

De keuken is al lang niet meer de plek waar alleen maar de maaltijd wordt voorbereid. In de hedendaagse interieurarchitectuur vormt deze ruimte het hart van het huis. Dé sociale ontmoetingsruimte waar je samen komt met familie en vrienden. Hier wordt de krant gelezen, huiswerk gemaakt, het leven besproken en genoten van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn. Decolegno legt de lezers van The Art of Living uit hoe je de keukenruimte optimaal kunt benutten met het toepassen van plaatmateriaal wat bij jouw keuken past.

Jouw keuken als blikvanger
De keuken is een belangrijke blikvanger geworden die bepalend is voor de totale uitstraling van het interieur. Om een ruimte optimaal te benutten en materialen toe te passen die passen bij jouw smaak, gezinssituatie en functionele voorkeuren is een keuken-op-maat de oplossing.

 

Uitstraling van plaatmateriaal in jouw keuken
Een belangrijke tendens is de combinatie van verschillende materialen in één ontwerp. De modern, landelijke sfeer van deze keuken is gecreëerd door de combinatie van houtstructuren, natuursteen en beton. In deze keuken is collectie Pembroke van het Italiaanse merk Cleaf verwerkt. De matte uitstraling van dit decoratieve plaatmateriaal van DecoLegno is bijzonder natuurgetrouw en doet denken aan echt eikenhout. De print loopt synchroon met de structuur waardoor je ogen zien wat je vingers voelen. Het geeft niet alleen sfeer, maar heeft ook een aantal praktische voordelen. Dit plaatmateriaal verkleurt niet en is makkelijk schoon te maken.

 

De Mix Factor van DecoLegno
De collectie decoratief plaatmateriaal van DecoLegno is zo uitgebreid dat er voor elk ontwerp een passende mix van decors te vinden is. Denk bijvoorbeeld aan de uitstraling van beton, metallic, blauwstaal, marmer, bamboe, leer en zelfs textiel. Deze collecties worden in de interieurarchitectuur niet alleen verwerkt in keukens, maar ook in werkbladen, lambriseringen, kastenwanden, TV meubels, dressoirs of een openhaard ombouw.

 

___

Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Kijk op www.decolegno.nl of volg ons via social media.

 

Decolegno

 


decolegno

Decolegno


Naast verschillende houtstructuren bevat de collectie van Decolegno decors die doen denken aan marmer, beton, blauwstaal, bamboe, metallics, leer en textiel.

__
Meer informatie over Decolegno?