previous arrow
next arrow
Slider

Decolegno | Wandbekleding

Decolegno is enkele jaren geleden opgericht om het Italiaanse merk Cleaf bekend te maken onder ontwerper, architecten en interieurontwerpers. Deze decoratieve manier van wandbekleding is uniek en geeft de woning een bijzondere uitstraling. Het assortiment beschikt over meer dan 260 verschillende patronen en tinten. Voor iedere stijl en ontwerp zijn er ontelbare soorten platen.

Zakelijke en particuliere wandbekleding

Intussen heeft de organisatie al meegeholpen aan diverse projecten. Voor horeca, retail, kantoren, zorginstellingen en particuliere opdrachtgevers. Ieder project heeft zijn eigen voorkeuren en functionaliteiten, het maatwerk van plaatmateriaal leent zich hier prima voor.

Divers aanbod

Dankzij de nieuwste technieken voor de productie van het decoratief plaatmateriaal is er geen onderscheid te maken tussen echte houtdecors. Daarnaast beschikt de collectie ook over materialen zoals marmer, beton, bamboe, metallics, leer, textiel en blauwstaal. In de conceptstores van Cleaf zijn alle materialen en wandbekledingen te bezichtigen. U kunt hier terecht voor alle vragen of voor een persoonlijk advies van één van de professionals.

___

Alle wandbekleding van Decolegno bekijken?

  • |

 

Decoratief plaatmateriaal

Verschillende binnenmuren van deze villa zijn verwijderd om een grotere en open woning te creëren. In de plaats daarvan zijn er multifunctionele blokken teruggeplaatst die dienen als roomdivider en kast. Deze zijn bekleed met plaatmateriaal van het merk Cleaf. Een prachtig statement met het moderne interieur.

Duurzame villa

Op de bovenverdieping van deze bijzondere woning is gebruik gemaakt van decoratief plaatmateriaal. Er is gekozen voor donkeren houten kleur. Deze geeft de bovenverdieping een stoere uitstraling en geeft een mooi contrast met het landelijke interieur in de slaapkamer.

Klassieke woonstijl

Deze prachtige woning is gelegen in Het Groene Hart. Bianca van The Home Factory tekende drie scenario’s voor deze woning zodat de bewoners volop keuze hadden. Uiteindelijk kozen zij voor deze klassieke woonstijl waarbij vele natuurlijke materialen met rechte lijnen gecombineerd zijn.

Prachtige woonkamer met fluwelen bank

Een woonkamer straalt de stijl van de bewoners uit en heeft vaak een centrale positie in de woning. De woonkamer is de belangrijkste plek in het huis waar het gezin samenkomt. Het is dus van belang dat hier iets gezelligs van wordt gemaakt. Kortom; in een woonkamer wordt geleefd.

Klassieke stijl

Decoratief Plaatmateriaal van DecoLegno met leer structuur is verwerkt in het wandmeubel en de side table achter de bank.

Villa met natuurlijke materialen

In deze villa zie je een architectuur van moderne lijnen afgewerkt met natuurlijke materialen welke deze villa een warme uitstraling geven. Doordat er goed vertrouwen was tussen de opdrachtgevers en de ontwerpers konden zij uitpakken en zo een unieke villa ontwerpen.

Werkplek met allure

Thuis werken is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Het wordt steeds meer ‘gewoon’ om ook in je eigen huis een werkkamer in te richten. Vaak worden de kantoorruimtes oftewel “home offices” in een garage gerealiseerd – waar de auto toch niet meer in past – of die logeerkamer die amper gebruikt wordt.

Landelijke nieuwbouw

Hoewel in de wijk een classicistische stijl met vlakke pannendaken troef is, heeft de landelijke villa een rieten dak. Toch past het prachtig in het plaatje.

 

Decolegno, Wandbekleding, plaatmateriaal, the art of living

Patrick Leering


“Loop spontaan eens binnen, of maak een afspraak met uw vertegenwoordiger in een van onze Cleaf ConceptStores voor het bespreken van de collectie, het bekijken van de grote panelen of gewoon ter inspiratie.”

 

 

 

Decolegno, Wandbekleding, plaatmateriaal, the art of living

___

Contactgegevens:

  • DecoLegno B.V.
  • Parklaan 35-37
  • 1544 AK Zaandijk
  • Tel: +31 (0) 75 616 50 64

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 02 | mei | 2018


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media