Decoratieve houten wand met ultra-futuristisch design

Alpha Wellness Sensations

Je goed voelen en gezond zijn en blijven, het heeft vaak veel meer met mekaar te maken dan we zouden denken. En dat brengt ons al gauw bij de sensatie van de eigentijdse wellnessbeleving. Sinds decennia is Alpha Wellness Sensations de internationale marktleider voor nieuwe trendsettende innovaties en bekend als producent van hoogwaardige wellnessproducten zoals sauna’s, infraroodcabines, stoomcabines (hammam) en zonnebanken. Een mooie markt die zij bestieren is die van de thuiswellness, jouw privéwellness aan huis. Een uniek product dat recentelijk uit de handen van Alpha Wellness Sensations is gekomen, is een prachtige decoratieve houten wand met ulta-futuristisch design. Middels houten panelen in organische en fantasierijke vormen worden wellnessruimtes op esthetisch vlak gigantisch geüpgraded. Met deze enorme eyecatcher zullen ze weer veel van hun klanten weten te betoveren. 

Houten wand, wandbekleding, The Art of Living

Verleidelijke wand 

Deze volledig op maat gemaakte sauna, met ultra-futuristisch design, zorgt voor een onvergetelijke wellnessbeleving dankzij een 3D houten wand met een ontwerp dat de eigenschappen heeft om te verleiden en elke wellnessruimte te optimaliseren. Deze houten wanden zijn gebaseerd op massieve houtsoorten: ceder, ayous en hemlock, en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Ze stellen Alpha Wellness Sensations in staat om allerlei sferen te creëren, stijl te geven aan jouw interieur en zich aan te passen aan elke ruimte in jouw woning. Voeg je hier een glazen pui aan toe, dan opent zich een mooi panoramisch uitzicht. De leds die de onregelmatige vormen van de 3D-muur accentueren, zullen je onderdompelen in diepe ontspanning en de wondere wereld van wellness. Het eindproduct is een mooi, uniek en prachtig handgemaakt stuk.  

Marktleider 

Dit voorbeeld van de prachtige 3D houten wanden die Alpha Wellness Sensations kan maken, is geplaatst in een sauna. Uiteraard zijn er veel meer wellnessruimtes waarin je zo’n wand kan laten plaatsen. Alpha Wellness Sensations is namelijk ook heel sterk in het ontwerpen en plaatsen van een hammam, een stoom(douche)cabine waarin het niet zo warm wordt als in een sauna, omdat de ruimte vooral gevuld is met stoom. De vochtigheid zorgt ervoor dat mensen die het niet goed uithouden in een sauna, wel gelukkig worden van een hammam. Een infraroodcabine is ook bij uitstek geschikt voor het plaatsen van een 3D houten wand. Met infrarood werken de warme stralen vooral heel gericht op spiergroepen, waardoor de rest van het lichaam niet opgewarmd wordt. Uiteraard heeft Alpha Wellness Sensations ook prachtige producten waarbij je niet meteen denkt aan het plaatsen van een 3D-wand erin of erachter, maar die wel het noemen waard zijn. Een ijsbad bijvoorbeeld wordt ook steeds meer bij een wellness inbegrepen en de klassieke hottub is ook niet meer weg te denken uit deze branche.  

Houten wand, wandbekleding, The Art of Living

Meer over Alpha Wellness Sensations

Het team van designers, technische specialisten en productiemedewerkers zorgt voor een perfect product en desgewenst op maat. De specialisten hebben slechts één doel voor ogen: de klant zorgeloze wellness geneugten bezorgen zodat lichaam en geest er optimaal wel bij varen. Ze ontwerpen, produceren en monteren met een garantie voor kwaliteitscontrole op elk niveau. De productie gebeurt volledig in huis en aldus kan hoogstaand vakmanschap aan een concurrerende prijs worden aangeboden. De commerciële en logistieke opvolging, de dienst na verkoop en de montages gebeuren vanuit de hoofdzetel te Hasselt. Het beste bewijs van de populariteit van hun sauna-, infrarood-, hammam– en spafaciliteiten wordt geleverd door de vele klanten die hun tevredenheid kenbaar maken. Op hun website tref je een indrukwekkend en omvangrijk portfolio dat dit bewijst. Je treft hier voorbeelden van duizenden resorts, fitnesscentra, zwemparadijzen én particulieren die gekozen hebben voor de kwaliteit, knowhow en ervaring van Alpha Wellness Sensations. En dat nagenoeg wereldwijd. 

Editor: Media team

Datum: 06-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living