Deens design met donkere elementen zoals een zwarte kraan

VOLA Nederland

De badkamer hoort een plek te zijn waar je heerlijk kunt ontspannen. In deze prachtige duinvilla zien we hoe wellness en design hand in hand gaan. De badkamer is namelijk afgemaakt met een zwarte kraan en handdoekwarmers van VOLA.  

Zwarte kraan, badkamer, wit, wasbak, the art of living

Een duinvilla om bij weg te dromen

Dit prachtige familiehuis dat aan de rand van de duinen ligt is met recht een duinvilla om bij weg te dromen. Met het kustdorp en de zee op loopafstand krijg je direct een vakantiegevoel. En ook de heerlijke badkamer draagt bij aan dat vakantiegevoel en laat je helemaal tot rust komen. Deze Scandinavisch chique badkamer is namelijk een oase van rust. 

Zwarte kraan als eyecatcher

In de klassieke badkamer vinden we oude elementen, zoals de balken en de ramen, naast moderne voorzieningen. Het vrijstaande bad met de zwarte kraan van VOLA is een ware eyecatcher. De zwarte kraan steekt daarnaast mooi af bij het zachte karakter van de badkamer en maakt de designlook volledig af. Na een fijn wellnessmoment in het bad met je favoriete badschuim, kun je je handdoek aan de bijpassende zwarte handdoekwarmers van VOLA hangen voor het ultieme hotelgevoel. 

Zwarte kraan, badkamer, wit, wasbak, the art of living

Ook wastafels met zwarte kraan

Naast dat we de kraan bij het bad zagen, zien we de zwarte kraan van VOLA ook terug bij de lange wastafel in deze badkamer. Met drie prachtige wasbakken naast elkaar is deze duinvilla een waar familiehuis met een badkamer waar je je na een dag op het strand op kunt frissen en opladen. De zwarte kraan van VOLA past hier perfect bij, omdat het een mooi contrast geeft met de verder zachte wittinten van de wasbakken.  

De zwarte kraan van VOLA

Bij VOLA draait alles om wellness. Denk je eraan je badkamer te laten veranderen? Met zwarte accenten bij een bad of bij de wasbakken geef je je badkamer een chic en bovendien tijdloze Scandinavische uitstraling. Bovendien zijn de kranen ook beschikbaar voor de keuken en kun je het luxe design doortrekken in je gehele woning. Met verschillende types en formaten kranen is er altijd wel een zwarte kraan van VOLA die bij jouw huis past. 

Editor: Media team

Datum: 21-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: