Stijltrend marmer, Michel Oprey en Beisterveld, natuursteen

Deftig, tijdloos en uniek: marmer | Michel Oprey & Beisterveld 

In een wereld die alsmaar versnelt lijken we op zoek naar warmte, karakter en rust in onze leefomgeving. Eén van de voornaamste interieur trends voor 2020 is dan ook warm, rond, zacht en romantisch. Sfeervol, natuurlijk en luxueus zijn dan ook de sleutelwoorden in het interieur van de nabije toekomst.  

Rijke en natuurlijke uitstraling

De uitstraling van marmer past uitstekend binnen deze trend. De aderstructuur in dit materiaal zorgt voor de rijke, natuurlijke uitstraling die het elegante en tijdloze karakter van ons moderne interieur benadrukken. Het ademt luxe. En dat is het ook. Dit type natuursteen past met zijn levendige karakter in bijna iedere woonstijl. Je kunt marmer overal en in alle kleuren en maten laten terugkomen. Het is niet alleen mooi op de vloer, maar werkt ook fantastisch als het doorgetrokken wordt in de muren. Het is weliswaar kostbaar maar ook onverwoestbaar en daarom kan het een mooie investering zijn, ook voor in huis. De collectie van Michel Oprey & Beisterveld bevat een aantal prachtige marmer tegels en platen. Niet alleen van natuursteen, maar ook van Neolith. 

Stijltrend marmer, Michel Oprey en Beisterveld, natuursteen

Marmer in de tuin

Marmer verovert onze interieurs. Maar het is ook een snel opkomende trend die we in het exterieur steeds meer terug gaan zien. In tegenstelling tot echt marmer, heeft de keramische variant bijzonder praktische eigenschappen. Ze zijn kleurvast, krasbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. De Carrara White is de eerste, klassieke marmer imitatie die Michel Oprey & Beisterveld in het outdoor assortiment heeft geïntroduceerd. De Carrara is er in de afmeting 60 x 90 x 2 cm. Een langwerpige tegel die de tuin meer lengte of breedte geeft, waardoor hij ruimer oogt. 

 

Tekst: Michel Oprey & Beisterveld
Fotografie: Michel Oprey & Beisterveld

____

Meer projecten bekijken van Michel Oprey & Beisterveld?


Michel Oprey en Beisterveld

Michel Oprey en Beisterveld

Op twee locaties in Nederland vindt u een compleet overzicht van het beste wat er op het gebied van natuursteen en keramiek op dit moment in de wereld te verkrijgen is.

__
Meer informatie over Michel Oprey en Beisterveld?