Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Dekker levert uitsluitend aan zakelijke afnemers, zoals keuken- en sanitairspeciaalzaken, bouwmarkten, architecten, projectafnemers en interieurbouwers.

Projecten van Dekker Zevenhuizen

Informatie over Dekker Zevenhuizen


slider2
slider5
slider6
slider1
slider2
slider4
slider3
slider5
slider6
previous arrow
next arrow

Eigentijdse werk- en productiemethoden

Dekker is een internationaal opererende onderneming met fabrieken en voorraadmagazijnen die behoren tot de modernste en efficiëntste in Europa. Continue procesinnovatie en voortdurende bijscholing van de 200 vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat de klant kan vertrouwen op hoogwaardige en onderscheidende producten – die geleverd worden op de afgesproken tijd.

Betrouwbare partner

Voor de keuken- en sanitair speciaalzaak is Dekker Zevenhuizen een betrouwbare partner. Eén die inspeelt op de ontwikkelingen, meedenkt en de prijs-kwaliteitverhouding in de gaten houdt. Met een totaalaanbod van producten, een uitstekende service en kennis en kunde over alle materialen. Wil je als bedrijf kennismaken met Dekker Zevenhuizen? Neem gerust contact met ons op!