previous arrow
next arrow
Hongaarse punt N.02 woning Bloemendaal, Fotograaf Henk van der Stouw
Slider

Dennebos Flooring

Is het niet onze persoonlijkheid die ons maakt tot wie wij eigenlijk zijn? Die voor bijzonderheden zorgt en ons karakter tot uiting brengt? De weerspiegeling hiervan vinden we terug in de omgeving die we creёren, waarin we wonen en werken en waarin we ons thuis voelen. Dennebos Flooring biedt u hiervoor de individuele basis, een houten vloer speciaal voor u gemaakt.

Hout, één van de oudste natuurlijke bouwmaterialen, is de basis van iedere Dennebos vloer. Duurzaamheid en verantwoord omgaan met een product van moeder natuur, is voor het bedrijf vanzelfsprekend. Met eigen FSC-gecertificeerde bosconcessies en daarnaast aanvoer uit PEFC- en FSC-gecertificeerde bossen zorgt Dennebos Flooring ervoor dat onze bossen blijven bestaan voor volgende generaties.

De extra voordelen voor u behalve de natuur bewuste keuze, zijn alle voordelen van de Dennebos meerlaagsvloeren: stabiel (werkings-arm), geschikt voor het leggen op vloerverwarming, afgewerkt met 100% natuurlijke hardwaxolie.

___

Alle projecten van Dennebos Flooring bekijken?

Dennebos Flooring, Parketvloeren, Houten vloeren

St.Gerlach paviljoen Dennebos Flooring parketvloeren houten vloeren

 

 

Henry Stoeten


“Onze jarenlange ervaring met zelfontwikkelde technieken heeft geleid tot unieke vloeren. Bij Dennebos Flooring krijgt u alleen het origineel en geen kopie.”

 

 

 

___

Contactgegevens:

  • Dennebos Flooring B.V.
  • Almelosestraat 85
  • 8102 HC Raalte

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 17 | nov | 2017


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

prowork, domotica in huis, domotica, the art of living, woonbeurs, woonevent, event, event voor wonen, luxe domotica, slimme woning, slim interieur

Prowork


Met domotica in huis creëert Prowork slimme interieurs, kantoorpanden en andere projecten!

gaggenau, design keuken, exclusieve keuken, woonevent, event, the art of living, woonbeurs, keukenapparatuur, high end keukenapparatuur

Gaggenau


Gaggenau streeft ernaar om thuiskoks in staat te stellen hun visie tot leven te brengen.

cardok, autolift, garage, autolift voor thuis

CARDOK


CARDOK Carlift is een autolift die op unieke manier toegang verleent tot uw ondergrondse garage.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media