Dennis T’Jampens

Dennis T'Jampens is zaakvoerder en eerste architect van ‘D’ Architectural Concepts. Zijn bureau realiseert zowel nieuwbouw als renovatieprojecten en heeft winkels, appartementen, buitenhuizen maar ook residentiële villa’s neergezet. In de visie van Dennis T'Jampens mag het interieur geen sluitstuk van het exterieur worden. In het begin te weinig aandacht voor de binnenhuisinrichting betekent steevast meerkosten maken aan het eind van het project. Door de gelijkwaardigheid van binnen en buiten ontstaat niet alleen een evenwichtigere woning, maar ook een budget dat in evenwicht is.

Informatie over Dennis T’Jampens


Dennis-T'Jampens, nieuwbouw, renovatie
Dennis-T'Jampens, nieuwbouw, renovatie
Dennis-T'Jampens
Dennis-T'Jampens
previous arrow
next arrow

Licht en materialen

Licht is een belangrijk element in de projecten van T’Jampens. Het is zo cruciaal dat hij voor ieder project dat hij uitvoert een exclusieve lichtstudie maakt. In vele projecten groepeert hij licht op een bijzondere manier zodat het een apart architecturaal object vormt. Daarnaast verwerkt hij veel natuurlijke materialen in zijn ontwerpen. Deze gaan niet alleen een decennia mee, maar worden in de loop der jaren ook alleen maar mooier. T’jamens besteedt veel aandacht aan de perfecte keuze in en combinatie van materialen.

Showroom T’Jampens

In zijn showroom in Antwerpen kan hij opdrachtgevers alles laten zien wat zij in hun woning kunnen krijgen. Van wandkasten en keukens tot badkamers en verlichting. Door materialen en toepassingen tastbaar en voelbaar te maken en het hoogstaande niveau van afwerking te laten zien in de showroom, kiezen de meeste opdrachtgevers voor de leveranciers die hij voorstelt.