Design afvoer die werkt volgens slimme technieken

Easy Drain

Easy Drain staat voor slimme afvoeroplossingen met een strak design. Ze leveren producten in verschillende uitvoeringen, waardoor ze altijd wel een afvoer kunnen bieden die past bij jouw badkamer. De producten zijn niet alleen veelzijdig maar werken ook volgens de nieuwste en beste technieken. Daarom lichten we ook graag de Easy Drain Multi toe, een multifunctionele douchegoot, en de Easy Drain WTW, een afvoersysteem dat bijdraagt aan verduurzaming. Beide tonen geweldig goed aan waar het bedrijf toe in staat is.  

Afvoer, badkamer, Easy Drain

De Easy Drain Multi 

De naam Multi zegt eigenlijk al genoeg. De Easy Drain Multi is een multifunctionele afvoer en biedt daarmee oneindig veel mogelijkheden. Het unieke sifonhuis van de Multi is inkort baar op iedere gewenste hoogte en heeft een minimale inbouwhoogte van 79 millimeter. Ben je opzoek naar extra hoogte dan kan er een ABS-stelring in het sifonhuis worden geplaatst, wat weer extra opties biedt. Daarnaast is de aansluiting van de Multi 360 graden te draaien. Dit betekent dat het sifonhuis licht draaibaar is en dat het water hierdoor beter weg kan lopen. Kortom, met de Multi upgrade je jouw nieuwe of gerenoveerde badkamer in een handomdraai.  

De Easy Drain WTW 

Een systeem waar Easy Drain mee werkt is het WTW-systeem, dit is een duurzaam waterafvoersysteem dat bijdraagt aan een betere wereld. Dit systeem wordt al jaren toegepast en wordt voortdurend verder ontwikkeld om iedere afvoer nog slimmer en energiebesparender te maken. Het systeem zorgt ervoor dat de restwarmte-energie van het douchewater afgevoerd en overgedragen wordt aan koud leidingwater. Hiermee betaal je niet alleen minder, maar het verbetert ook de energielabel van de woning.

Combineren 

Het WTW-systeem wordt los van de afvoer geleverd maar is uitermate geschikt in combinatie met de Easy Drain Multi. De techniek van de Multi, die de douchegoot multifunctioneel maakt, past goed bij de techniek van het WTW-systeem. Hierdoor heb je niet alleen een douchegoot die past bij het badkamer ontwerp, maar ook een die duurzaam werkt.

Editor: Media team

Datum: 19-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Easy Drain