Design deurbeslag, Intersteel, klassevol

 • Intersteel
 • Utrechtsestraatweg 220
 • 3911 TX Rhenen

Design deurbeslag | Intersteel

Uit onderzoek is gebleken dat een consument gemiddeld maar twee of drie keer in zijn leven deurbeslag koopt. De eerste keer wanneer het huis gebouwd wordt en de gehele inrichting wordt gedaan. En de tweede keer wanneer er gros verbouwt wordt of er een renovatie plaatsvindt.

Design deurbeslag

Doordat het deurbeslag die je uitkiest bij het bouwen en inrichting van je nieuwbouwhuis gemiddeld tien jaar in het huis te zien zijn realiseren steeds meer mensen zich maar al te goed dat een standaard deurkruk weinig toevoeging geeft. Maarten ter Horst, interieuradviseur voor Intersteel kan dit beamen. “Steeds meer bezoekers komen zich oriënteren op het gebied van design deurbeslag en je merkt dan dat er een wereld voor ze open gaat. Bijna geen van onze klanten weet dat er echt design deurbeslag is en dat er voor elke stijl een passend ontwerpt is.”

Design deurbeslag, Intersteel, klassevol

Functionaliteit van deurbeslag

Design deurbeslag is vaak niet het eerste waar je aan denkt wanneer je een huis aan het inrichten bent. Vaak gaat de eerste interesse uit naar de vloer, het lichtplan en de grotere inrichting zoals een badkamer en keuken. Deurbeslag wordt vaak functioneel gezien waardoor er minder aandacht aan besteed wordt. Dit is zonde, design deurbeslag kan namelijk net die laatste touch zijn die het interieur of exterieur geheel afmaakt!

Design deurbeslag, Intersteel, klassevol

Geschikt deurbeslag kiezen

Om de juiste deur- en raamkrukken voor jouw huis te selecteren kun je onderstaand stappenplan volgen. Zo weet je zeker dat design deurbeslag volledig aansluiten bij jouw wensen, behoeften en het interieur.

  1. Zorg voor samenhang
   Het is belangrijk om het deurbeslag aan te sluiten op de uitstraling van de rest van het huis en het perceel. Zorg dat het één passen geheel blijft!
  2. Deuren zijn bepalend
   In een woning kunnen verschillende stijlen gemixt worden, zo kan in een karakteristiek huis gewerkt worden met hele moderne deuren. Maar het is wel belangrijk dat je de deur of het raam in dezelfde stijl houdt als het deurbeslag.
  3. Passende stijlen
   Er zijn vele verschillende lijnen deurbeslag ontworpen door designers. Vaak vindt je een klassieke lijn en een lijn die net wat extra’s heeft. Zo kun je met een extra element je deurbeslag en het interieur een net wat unieker uitstraling geven.
  4. Materiaalkeuze
   Zorg voor het juiste materiaal! Een deurkruk is misschien wel het meest gebruikte onderdeel van een huis, dit is iets wat we nog al snel vergeten. Zorg er dus voor dat het materiaal lang mee gaat en de juiste finish gekozen wordt.

____

Tekst: Intersteel
Fotografie: Intersteel

____

 

raambeslag, ramen, intersteel, deuren, klinken, the art of living

 

Meer projecten bekijken van Intersteel?

 

 


Design deurbeslag, Intersteel, klassevol

Intersteel


“Geef het interieur een finishing touch door het stijlvolle deur-, raam- en meubelbeslag”

__
Meer informatie over Intersteel?