Design heaters verwarmen de vernieuwde buitenruimte

Bromic Heating

Deze waanzinnige woning werd gebouwd rond het jaar 1920. In de loop van de jaren is de woning een aantal keren verbouwd zodat het een leefbaar huis zou blijven. Recent werd de huidige buitenruimte onder handen genomen door de eigenaar. Dit hield in dat hij een tennisbaan liet bedekken met gras, waardoor de tuin nog royaler van omvang werd. Daarnaast wilde hij ook graag een terras creëren waar hij met gasten zou kunnen genieten van de vernieuwde buitenruimte. Dat betekende dat terrasverarming onder de overkapping niet mocht ontbreken. Gelukkig kwam hij een artikel in de krant tegen over Bromic Heating, het design van hun heaters sprak hem enorm aan en daardoor koos hij voor hun prachtige terrasverwarmers. 

Stijlvolle heaters 

Nadat de opdrachtgever kennis had gemaakt met het bedrijf ging het ontwerpproces van start. Er werd gekeken naar de mogelijkheden, functies en het design. Daarom werd gekozen voor stijlvolle heaters die volledig opgaan in het ontwerp van de overkapping. Ook werd rekening gehouden met het Zuid-Engelse klimaat, de plek waar het huis zich bevindt. Hier is het niet altijd warm en het kan er veel regenen. Daarom werden de heaters volledig beschermd ingebouwd. De kachels zelf zijn elektrisch en zijn ze te bedienen met een afstandsbediening. Om het gewenste resultaat te halen op het gebied van temperatuur werden in totaal twaalf kachels geïnstalleerd.  

Meer over Bromic Heating 

De opdrachtgever is erg blij met het uiteindelijke resultaat en heeft zo een plek gecreëerd waar optimaal van het buitenleven genoten kan worden. Dat is dan ook iets waar Bromic Heating naar streeft; optimaal comfort volgens de nieuwste technologieën en een fenomenaal design. Het bedrijf investeert voortdurend in hun gepatenteerde Smart-Heat technologie. Waardoor ze verwarmingsprestaties kunnen bieden waar niemand tegen op kan. Prestaties, betrouwbaarheid en een hoogwaardig design komen dan ook altijd samen in de ontwerpen van Bromic Heating. 

Editor: Media team

Datum: 17-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Bromic Heating