Design huislift op maat voor iedere woning

Aesy Liften

Wooncomfort is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Dit beperkt zich niet tot woonkamers en keukens die van alle gemakken voorzien zijn. Ook worden steeds vaker woningen voorzien van een huislift die op maat kan worden toegepast in elke woontype: van appartement en rijtjeshuis tot luxe villa. In nieuwbouw én bestaande bouw. De liften van Aesy Liften zijn van Scandinavisch design, energiezuinig en kunnen binnen 2-3 dagen geplaatst worden. 

Huislift, Aesy liften, The Art of Living

Verlengstuk interieur: design 

Vaak wordt gedacht dat er bij het plaatsen van een huislift concessies gedaan moeten worden aan het interieur. Niets is minder waar, een lift kan een echte eyecatcher zijn, een verrijking van het interieur en kan gerealiseerd worden in kleur en materiaal naar keuze. Echt Scandinavisch design. Aesy Liften maakt deel uit van de Zweedse Cibes Lift Group, een marktleider die al meer dan 70 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en produceren van platformliften. 

Lift liever niet in zicht?  

Geef je de voorkeur aan een onopvallende lift in jouw woning? Dan plaatst Aesy Liften uit Zevenaar jouw lift met hun deur-tot-deur systeem achter een normale deur. Zo integreert de lift volledig in jouw woning. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid een buitenlift te plaatsen die voor optimale toegankelijkheid zorgt wanneer je geen lift binnen kunt of wilt plaatsen. 

Dagelijks comfort 

Een huislift biedt dagelijks comfort en woongenot. Naast de mogelijkheid om personen van de ene naar de andere verdieping te brengen kan de lift ook worden gebruikt voor het vervoeren van boodschappen, huishoudelijke apparaten of de wasmand. Hierdoor is het overbodig om zware spullen over de trap te verplaatsen. 

Huislift, Aesy liften, The Art of Living

Voorbereid op de toekomst 

Je bent nu misschien nog fit en denkt nog niet echt na over ‘later’. Wellicht ben je van plan t.z.t. te verhuizen of het huis te verbouwen zodat je een slaap- en badkamer op de benedenverdieping creëert. Maar waarom verhuizen of verbouwen als je nu met plezier woontHet plaatsen van een lift is zeker het overwegen waard. Een huislift is relatief goedkoop, kan in vrijwel in iedere woning naar eigen smaak en op maat geplaatst worden en is binnen 2-3 dagen geïnstalleerd. Voor een lift van Aesy Liften is namelijk geen liftput, dakopbouw of machinekamer nodig. 

Editor: Media team

Datum: 10-02-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Aesy Liften