design interieur, alphenberg, the art of living

Design interieur met lederen wandbekleding | Alphenberg

Warmte en intimiteit is het eerste wat in je opkomt wanneer deze royale villa binnentreedt. Remy Meijers Interieur- en productdesign verzorgde het interieurontwerp. Vanuit de hal kom je gelijk in de woonkamer terecht. De warmte van het design interieur komt ook terug in de lederen wandbekleding van Alphenberg.

Twee zithoeken

De woonkamer beschikt over twee zithoeken. Het eerste zitgedeelte is een formele zithoek. Hier worden onder andere gasten ontvangen. Het is een intieme plek door de twee banken die tegenover elkaar geplaatst zijn. Het andere zitgedeelte is de loungehoek. Hier staat een grote bank met een ronding. Dit geeft een speels effect aan de ruimte. Op deze bank is genoeg plek voor het hele gezin om te genieten bij de haard. De haard geeft sfeer en warmte aan het designinterieur. Naast het haardmeubel is er een mooie lederen wandbekleding van Alphenberg gerealiseerd.

design interieur, alphenberg, the art of living

Goede match

De lederen wandbekleding naast het haardmeubel past mooi bij de gehele kastenwand. De donkere kleuren zorgen voor samenhang. De wandbekleding geeft een mooie extra touch aan het design interieur en heeft een interessante look. Het kleurgebruik is goed gecombineerd en hierdoor straalt het design interieur ook rust uit.

Stoer

Leer is stoer en uniek. Geen een wand, meubel haard, keuken of vloer ziet er hetzelfde uit. De warmte van de haard wordt doorgetrokken in de lederen wandbekleding. Samen zorgt dit voor een echte eyecatcher in het design interieur. Alphenberg gebruikt creativiteit, meesterschap en duurzaamheid als uitgangspunten en dat is goed terug te zien. De producten van Alphenberg zijn van natuurlijke materialen en kwaliteit en ook nog eens duurzaam!

 

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: René Gonkel & Bart van Leuven

____

Wil je meer projecten bekijken van Alphenberg?

 


Alphenberg, leather, leren

Alphenberg

Ons meesterschap is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar nieuwe manieren om leer toe te passen

__
Meer informatie over Alphenberg?