Design keuken, bulthaup, exclusief, keukenblad, keukeneiland, hart van de woning

  • bulthaup Nederland B.V.
  • Hogeweg 141-a
  • 5301 LL Zaltbommel

Design keuken in luxueus penthouse | bulthaup

Dit tweedelig penthouse gelegen in hartje Rotterdam straalt een en al luxe uit. Linda Lagrand is verantwoordelijk voor het interieurdesign van de woning, waarbij het unieke uitzicht op de skyline wordt gewaarborgd. De design keuken werd gerealiseerd door bulthaup en sluit perfect aan op de rest van het interieur.

Open ruimtes en natuurlijke kleuren

De woning bestaat uit twee verdiepingen. Op de bovenverdieping bevinden zich onder andere de woonkamer en design keuken. De slaapvertrekken zijn te vinden op de benedenverdieping, deze bevatten een master bedroom en een gastenkamer. In de gehele woning is gebruik gemaakt van luxe meubilair, natuurlijke kleuren en rijke materialen. Er wordt veel gebruik gemaakt van suède en fluweel, waardoor de rust en comfort van een hotelsuite wordt gecreëerd.

Design keuken, bulthaup, exclusief, keukenblad, keukeneiland, hart van de woning

Design keuken

De design keuken van massief walnoten hout met groene aluminium laden is een echte eyecatcher in deze ruimte. De luxueuze vloer in combinatie met de prachtige keuken zorgt ervoor dat de warme sfeer van de woning extra wordt benadrukt. De keuken van bulthaup loopt naadloos over in de woonkamer, waardoor de ruimtes bij elkaar worden getrokken en het open gevoel nogmaals wordt geprofileerd.

Design keuken, bulthaup, exclusief, keukenblad, keukeneiland, hart van de woning

Premium brand keukens

bulthaup creëert al jaren keukens die het leven eenvoudiger maken en de nadruk leggen op het beleven van bijzondere momenten in huis. De keukens van het bedrijf zijn van hoge kwaliteit en kunnen volledig afgestemd worden op de wensen van de opdrachtgever. Iedere keuken van het bedrijf wordt op maat gemaakt en vormt een uniek design.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Peter Baas

___

bulthaup, luxe keuken, design keuken, keuken op maat

___

Meer projecten van bulthaup bekijken?


Web editor: Media team     |

Datum: 09 | dec | 2019


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media