Design keuken met opbergruimte en donker keukenblad

SmartDesign Keukenstudio

De prachtige ruimte waarin deze keuken gesitueerd is, draagt enorm bij aan het keukendesign. De grote raampartijen zorgen voor een fijne hoeveelheid daglicht in de woonkeuken en de robuuste houten balken omarmen de moderne edelstaallook van de keuken. Het is niet voor niets dat dit ontwerp verkozen is tot de op één-na-mooiste keuken van Nederland. Overal is over nagedacht, waardoor het een slimme en smaakvolle keuken werd.  

Keukenblad, SmartDesign Keukenstudio, kookeiland, The Art of Living

Ruimtelijke indeling 

De keuken zelf bestaat uit een groot kookeiland met een donker keukenblad en een kastenwand met ingebouwde apparatuur.  De moderne keuken is voorzien van een strak lijnenspel en donkere kleuren. Een mooi detail is de zitgelegenheid in het midden van het eiland. Hier is plaatsgemaakt voor twee barkrukken zodat visite gezellig aan kan sluiten als de voorbereidingen voor het diner worden getroffen.  

Samenstelling  

De fronten van de moderne keuken zijn uitgevoerd in een edelstaal metallic gepolijste imitatie. Waarachter voldoende opbergruimte schuilgaat. De kleur Heavy Metal is gekozen voor het keukenblad en zorgt voor een zachte donkere touch aan de keuken. Verder is de keuken verrijkt met Siemens keukenapparatuur. Een multifunctionele oven met stoomfunctie, een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en een vaatwasmachine, deze keuken heeft het allemaal.  

Meer weten over deze keuken? 

Wilt u graag een nieuwe keuken, met bijvoorbeeld net zo’n mooi keukenblad, neem dan eens een kijkje bij SmartDesign Keukenstudio. Zij luisteren naar uw wensen en bekijken de mogelijkheden en uitdagingen.  Door oplossingen te zoeken voor uitdagingen doen ze steeds nieuwe ervaringen op en verleggen zij hun grenzen. In hun ontwerpen denken ze na over slimme oplossingen zodat functionaliteit en design op een fantastische manier samenkomen.  

Editor: Media team

Datum: 31-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online Redactie The Art of Living