Design kraan, vola, Icoon.be, the art of living

  • VOLA Nederland B.V.
  • Valkenburgerstraat 23
  • 1011 MG Amsterdam

Design kraan in beton interieur | Vola

Deze bijzondere woning in betonlook ligt in een prachtige groene omgeving. Icoon.be is verantwoordelijk voor het realiseren van de woning. De robuuste woning heeft een typische industriële bouwstijl. De design kraan van Vola komt hierin perfect tot zijn recht.

Totale openheid

Wanneer men de woning van buiten ziet, valt meteen op dat er veel gebruik gemaakt is van natuurlijke materialen. Het beton wordt gecombineerd met onder andere hout en grind. Doordat er gebruik is gemaakt van geïsoleerde betonnen sandwichpanelen, is het beton zowel geschikt voor binnen én buiten. Hierdoor sluit alles naadloos op elkaar aan en ontstaat er een bijzonder geheel.

Design kraan, vola, Icoon.be, the art of living

Design kraan, vola, Icoon.be, the art of living

Extra karakter

Het robuuste betonnen volume vormt als het ware een schelp rondom de woonruimtes. Slechts twee strakke kasten zorgen voor een afscheiding met buiten en voor de definiëring van de ruimtes. De design kraan in de badkamer en keuken zijn afkomstig van Vola. De kranen zorgen ervoor dat de ruimtes een extra karakter krijgen. Door de keuze voor donkere robuuste kranen, wordt de industriële bouwstijl nogmaals benadrukt.

Een design kraan voor ieder interieur

Sinds 1968 is VOLA de specialist op het gebied van design kranen. Wat begon met de klassieke, tijdloze design kraan is inmiddels uitgegroeid tot de meest innovatieve kranen, douches en andere accessoires. De kranen van het bedrijf zijn uiterst milieuvriendelijk. Zo worden de kranen alleen gemaakt van eerlijke materialen en garandeert het bedrijf een lange levensduur. Ook in de fabriek wordt er zoveel mogelijk van het afval gerecycled.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Fotografie Evenbeeld

___

kraan, vola, exclusief, kwaliteit, luxe, ontwerp, modern

____

Meer projecten bekijken van Vola?