Design & Living evenement: een nieuwe kijk op de keuken

ASWA Keukens

Het is bijna zo ver! Op zondag 5 november organiseert ASWA Keukens een exclusief evenement in hun showroom in Hilversum. Het Design & Living evenement neemt je mee op reis om je zo kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen en de vernieuwende, bijzondere keuken- en interieurtrends, zoals de SieMatic Mondial. Daarnaast is het de uitgelezen kans om de culinaire kunsten van een heuse Gaggenau chef-kok te ervaren en deel te nemen aan een heerlijke wijnproeverij. Bij deze laatstgenoemde ervaar je de fijnste wijnen terwijl een heuse sommelier je er alles over vertelt. Het is een evenement dat je niet mag en kan missen.  

De private tour 

Houd je van stijlvolle keukenconcepten, mooie ontwerpen, innovatieve apparatuur en vakmanschap? Dan zijn we verheugd je mede te delen dat er op het evenement van ASWA Keukens een private tour is die hier helemaal op inspeelt. Deze tour is samengesteld door experts van gerenommeerde bedrijven zoals Gaggenau en SieMatic. Ze nemen je mee door de showroom en laten je de keuken- en interieurontwikkelingen zelf ontdekken. Je maakt kennis met nieuwe woonstijlen, kleuren, materialen en apparatuur. Het is de perfecte gelegenheid om je te laten inspireren door al het moois dat ASWA Keukens en zijn partners te bieden hebben.

Keuken, keukens, ASWA Keukens, The Art Of Living

Droomkeuken in 1 uur  

Een leuke extra op het evenement is het concept ‘droomkeuken in 1 uur’. Bezoekers van het Design & Living evenement kunnen zich hier buiten de tour en andere festiviteiten voor inschrijven. Dit houdt in dat de verkoopadviseurs van ASWA Keukens hun uiterste best doen om een keukenontwerp te realiseren dat helemaal bij de wensen en eisen van de klant past. En dat binnen 1 uur. Dus ben jij opzoek naar een nieuwe keuken? Dan is dit wellicht wat voor jou. Ook vind je het vast leuk om te weten dat je op het evenement profiteert van exclusief voordeel op SieMatic en Gaggenau producten. Kortom, dit wil je niet missen! 

Editor: Media Team

Datum: 16-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: ASWA Keukens