Martens design, design spiegels

Design spiegels | Martens Design 

De echte interieurkenners weten ze feilloos eruit te pikken in een badkamercommerce: de meest exclusieve spiegels, inclusief LED-verlichting, spiegelverwarming en radio. Deze smaakmakers zijn vaak moeilijk te krijgen, maar Martens Design heeft veel tijd en energie gestoken in het creëren van volledige collecties high-end design spiegels. Met een exemplaar van deze topdesigner weet je zeker dat je iets origineels in huis hebt gehaald. In deze blog zullen drie favorieten voorbijkomen. 

Rotondo

Allereerst de rotondo. De naam zegt het al: we hebben het hier over een ronde spiegel. De ronde spiegel doet het in vrijwel elke ruimte in huis goed. De ronde spiegel moet niet alleen ter decoratie dienen, maar ook praktisch zijn. Dat kan bijvoorbeeld met LED-verlichting en spiegelverwarming. De ronde spiegel zorgt voor een vrolijke, speelse en stijlvolle uitstraling in de badkamer; een ware trend die we alsmaar zien terugkomen. Je kan kiezen voor een fraaie, kleine ronde spiegel voor subtiliteit of juist gaan voor een heel grote, ronde spiegel die de badkamer optisch groter maakt. De ronde spiegel is hoe dan ook een aanwinst. 

Martens design, design spiegels

Stockholm

De tweede favoriet heeft de vorm van een hexagon. Deze originele, sierlijke en stijlvolle spiegel is het helemaal! Een enkele hexagon is subtiel en verrassend en doet uiteraard ook wat hij moet doen. Wat je erg goed kan doen met deze vorm is meerdere combineren als een soort van collage. Je krijgt dan een kunstwerk op de muur waarmee je absoluut je badkamer naar een hoger niveau tilt. 

Martens design, design spiegels

Ibiza

De laatste spiegel die we hier bespreken heeft de populairste vorm: de rechthoekige spiegel. Deze design spiegels zijn modern, strak en passend in elk interieur. Martens Design beschikt over een ruim assortiment rechthoekige design spiegels, groot of klein. Een spiegel was vroeger vooral praktisch, maar vandaag de dag is de spiegel een belangrijkere rol gaan spelen in ons interieur. Zo is de spiegel tegenwoordig een stijlvol object in huis, waar je ook nog eens tal van handige snufjes aan kunt toevoegen. 

Martens design, design spiegels

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Martens Design 

 

Meer projecten bekijken van Martens Design?

 


martens design

Martens Design


“Spiegels met unieke vormen en designs.”

__
Meer informatie over Martens Design?