design deur, de rooy metaaldesign, stalen deur, elegant, stoer, luxe, exclusief wonen

  • De Rooy Metaaldesign
  • Seringstraat 29
  • 6744 XA | Ederveen

Designdeur in strakke woning | De Rooy Metaaldesign

Deze woning was toe aan verandering vonden de bewoners. Lifs interieuradvies & styling werd ingeschakeld om de woning een flinke update te geven. De belangrijkste wens die de bewoners hadden, was het creëren van een ruimere keuken. De Rooy Metaaldesign plaatste een stalen design deur om meer licht in de woning te halen.

Ruimte en rust

Er moest meer ruimte komen om lekker te kunnen koken, met z’n tweeën, met familie of juist met vrienden. De huidige keuken werd dan ook helemaal opgeknapt. De uitbreiding zorgde voor meer ruimte en een rustige sfeer. Ook de woonkamer werd onder handen genomen. Hier is gekozen voor een tijdloze en stijlvolle basis met wat stoere accenten om het net wat spannender te maken.

Materiaalgebruik

Om de grijze woonkamer een intieme en sfeervolle look te geven, zijn verschillende materialen toegevoegd.  Zo komt er bijvoorbeeld veel hout terug in de keuken, het maatwerk en in de vloer. Daarnaast werd een stalen designdeur toegevoegd om meer licht binnen te halen. De stalen deur bestaat uit twee losse deuren die afzonderlijk van elkaar geopend kunnen worden. Daarnaast zijn er vier vakken per deur aangebracht om de uitstraling speelser te maken.

Designproducten van staal

De Rooy Metaaldesign ontwerpt al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. Wat begon met het ontwerpen van hekwerken en toegangspoorten is inmiddels uitgegroeid naar stalen binnendeuren. De designdeur in deze woning komt voort uit de combinatie van vakmanschap en creativiteit.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jolanda Kruse

___

Stalen taatsdeuren, taatsdeuren, staal, De Rooy,FritsJurgens

___

Meer projecten bekijken van De Rooy Metaaldesign?