Designdeur, De Rooy Metaaldesign, Glas en Leer,

  • De Rooy Metaaldesign
  • Seringstraat 29
  • 6744 XA | Ederveen

Designdeur met staal, glas én leer | De Rooy Metaaldesign 

Wat maakt een woning nu bijzonder, anders en eigen? Hoe creëer je nu dat echte wauw-effect bij binnenkomst? De één zegt je dit kunt doen door middel van verrassend kleurgebruik, de ander gaat juist aan de slag met persoonlijke spullen die een bijzonder verhaal hebben. En weer anderen kiezen voor het plaatsen van een heuse eye-catcher in de ruimte. Ook de eigenaren van deze woning in de provincie Utrecht hebben gekozen voor zo’n eye-catcher, in dit geval in de vorm van een designdeur met staal, glas én leer!  

Net een kunstwerk

Het prachtige lijnenspel van de asymmetrische vlakverdeling zorgt voor een speels effect, wat geheel past bij de rest van het interieur van deze woning. Dit werkt goed samen met de glazen en leren panelen van de designdeur en laat het lijken op een kunstwerk. Door de glazen panelen behoudt de deur zijn open karakter, dit zorgt ervoor dat de doorkijk naar de woonkamer bewaard is gebleven. 

Stalen designdeuren

Deze stalen designdeur is gerealiseerd door De Rooy Metaaldesign, specialist een maatwerk stalen deuren van hoogwaardige kwaliteit. Het vakmanschap van De Rooy Metaaldesign houdt niet op bij het ontwikkelen van stalen deuren, ook in toegangspoorten, hekwerken en trappen is het bedrijf expert. En juist deze vakmanschap vormt het DNA van De Rooy Metaaldesign. Ook heeft het bedrijf nauwe samenwerkingen met veel leveranciers, die ook allemaal leveren in hoogwaardige kwaliteit. Zo is er voor dit project samengewerkt met Alphenberg Leather, zij hebben namelijk de lederen panelen van de deur gerealiseerd.  

De Rooy Metaaldesign, designdeur, glas en leer

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: De Rooy Metaaldesign

_____

Experience center, nieuwe bedrijfspand, De Rooy metaaldesign, stalen deuren, staal

_____

Meer projecten bekijken van De Rooy Metaaldesign?