designed to last, piet boon, douglas & jones, minimalisme, eenvoud

  • Douglas & Jones
  • |

Designed to last | Piet Boon by Douglas & Jones Outdoor

De voordelen van keramische tegels op je (dak)terras zijn bijna eindeloos: ze zijn altijd kleurvast, vlekbestendig, kras- en slijtvast, easy to clean en bovendien vorstbestendig. Daarnaast zijn de tegels verkrijgbaar in allerlei kleuren, structuren en uitstralingen. Zo kun je altijd optimaal profiteren van de vele productvoordelen zonder de esthetica uit het oog te verliezen. Hierbij kun je je buitenruimte dus inrichten naar jouw persoonlijke woonstijl en zelfs een verlengde maken van je interieur. De outdoorcollectie van Piet Boon by Douglas & Jones is een perfecte combinatie van het kenmerkende creatieve handschrift van Studio Piet Boon met de jarenlange ervaring en vakmanschap in keramische tegels van Douglas & Jones.

Piet Boon Outdoor

Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit: de Piet Boon by Douglas & Jones outdoorcollectie is tot stand gekomen vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en te verrijken.

Harmonieus geheel

De collectie herbergt precies datgene waar Studio Piet Boon voor staat; een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een luxe uitstraling. Juist de passie om binnen- en buitenruimtes tot leven te laten komen zorgt ervoor dat deze outdoor collectie de buitenruimte hetzelfde comfort en uitstraling meegeeft als de verschillende ruimtes binnenshuis.

CONCRETE Tile

Douglas & Jones

De naam gaat al jaren rond in de wereld van interior design, maar ook voor exterior design. Een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud van unieke samenwerkingen. Een berg van ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nog mooier en beter te maken anderzijds.

BLACK Tile

Interieur en exterieur

Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur en exterieur. De talrijke mensen die hierin een significante rol vervullen, hebben zich vanuit twee stromingen, twee overtuigingen gevoegd tot één collectief met een eigen, maar heldere visie. Enerzijds het creëren van design na een zinderende reis waar creativiteit, innovatie en gebruik van duurzame materialen als absolute basis dienen. Anderzijds dienen ruimtes getransformeerd te worden in ultiem wooncomfort. Altijd functioneel, altijd van uitzonderlijke kwaliteit en uitermate doordacht. Om te voldoen aan al deze voorwaarden is er maar één materiaal mogelijk waar de vakmensen pur sang van Douglas & Jones steevast voor kiezen: keramische tegels. Samen met vele andere, gerenommeerde specialisten op het gebied van vorm, kleur en design staat Douglas & Jones steevast garant voor fascinerende collecties.

 

BLACK Tile, CONCRETE Tile

Eeuwenoude ambacht

Het koesteren van eeuwenoude ambachten en het lef om dingen uit te proberen levert nieuwe inzichten. Focus op innovatie met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design. Met Douglas & Jones ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen.

Samenwerking

Het merk zoekt hierbij steeds de samenwerking, juist om de praktische productvoordelen te combineren met een uitgesproken en karaktervol design. Naast Studio Piet Boon is een prachtig voorbeeld van een succesvolle samenwerking die met het grootste woonmerk van Nederland, vtwonen.

 

Tekst: Douglas & Jones
Fotografie: PePe Fotografie en Alexander Berge

___

Meer projecten zien van Douglas & Jones?