Design haard, Boley, Exterieur, Witte villa, Moderne villa, Poort, Hekwerk, Strakke villa, Natuurstenen gevelbekleding
Design haard, Boley, Exterieur, Witte villa, Moderne villa, Poort, Hekwerk, Strakke villa, Natuurstenen gevelbekleding
Design haard, Boley, Exterieur, Witte villa, Moderne villa, Poort, Hekwerk, Strakke villa, Natuurstenen gevelbekleding
Design Haard | Boley
Design Haard | Boley
Design Haard | Boley
previous arrow
next arrow

Designhaard als blikvanger in het interieur | Boley

Witte, gestucte muren, strakke lijnen, mooie raampartijen, een grote tuin en een designhaard om bij weg te dromen. We geloven de vrouw des huizes direct als zij zegt: “Het is hier heerlijk wonen, we hebben eigenlijk elke dag een vakantiegevoel.”

Het natuursteen aan de buitenzijde van de woning is afkomstig van Natuurgevelsteen.

Ruimtelijk gevoel

Vanuit de entree aan de zijkant van de woning kom je binnen in een ruime hal. Voor de voordeur bevindt zich een ruime overkapping met een langwerpig raam. Mocht het regenen, dan sta je hier mooi droog. Binnen staan de taatsdeuren open en wordt je blik als vanzelf meegenomen naar de trap in de woonkamer die naar de eerste verdieping leidt. Er komt veel licht naar binnen door de vierkante ramen, en de vide op de verdieping versterkt het ruimtelijke gevoel. Op de verdieping bevinden zich de logeerkamers, de gastenbadkamer en de technische ruimte.

De vide tegenover de trap versterkt het ruimtelijke gevoel.


‘‘De stalen taatsdeur zorgt voor een natuurlijke scheiding en het glas zorgt voor een ruimtelijk effect’’


Design haard, Boley, Woonkamer, Living, Design meubels, Open haard, Openhaard, Haard, Gashaard

Met oog voor het kleinste detail maakte Interia het meubilair op maat.

Ontspannen interieur

Op de begane grond is echter alles te vinden wat je nodig hebt, want de woning is levensloopbestendig gebouwd. Vanuit de entree loop je zo de woonkamer in. Een ruime bank, heerlijke plekken bij de designhaard en een ingebouwd televisiescherm. In alles word je uitgenodigd om te ontspannen. Op sokkels staan kunstwerken en aan de wand hangen verschillende schilderijen. Een daarvan valt op, en niet in de laatste plaats door de kleurstelling. Het schilderij van de stier was het eerste dat de eigenaar kocht voor de nieuwe woning. De uitgesproken rode kleuren bepaalden de toon van het interieur. Het is bijzonder hoe de inrichting soms tot stand komt.

Design Haard, Boley, Open haard, Openhaard, Haard, Gashaard, Roomdivider, Haard design

De open haarden van Boley zijn altijd een blikvanger in het interieur.

Open keuken

Direct naast de woonkamer bevindt zich de open keuken. Hier is de drempelloze, prachtige eikenhouten vloer, die in een groot gedeelte van de woning ligt, vervangen door een even mooie tegelvloer. De grote eettafel biedt plaats aan ten minste zes mensen. De ruime keuken heeft een groot kookeiland met een ingebouwde inductiekookplaat. De kastenwand biedt alle ruimte voor inbouwapparatuur, keukengerei, servies, glazen et cetera.

Design haard, Boley, Keuken, Witte keuken, Keuken design, Strakke keuken, Moderne keuken, Maatwerk keuken

De keuken werd geplaatst door ASWA Keukens uit Helmond.

De schilderijen in de woning zijn afkomstig van Galerie 1400.

Design haard, Boley, Eettafel, Eetkamer, Houten tafel, Lampen boven eettafel, Verlichting, Open keuken, Keuken design

Natuurlijke scheiding

De overige kamers hebben heel functioneel hun plek gekregen. De eerste kamer is de wasruimte, met ruime bladen waar de was opgevouwen en uitgezocht kan worden. De ruimte daarnaast is een dressing die van alle gemakken is voorzien. De LED verlichting geeft je het idee dat er altijd daglicht naar binnen komt. Dat is prettig en praktisch. Naast de dressing ligt de badkamer met inloopregendouche en een groot blad over de gehele breedte van de badkamer. Boven het blad een net zo grote spiegel en twee wastafels. De wand en vloer zijn voorzien van grote tegels met een warme tint.

Ten slotte vinden we de master bedroom in de laatste kamer van de gang. De stalen taatsdeur zorgt voor een natuurlijke scheiding en het glas zorgt voor een ruimtelijk effect. De tinten uit de badkamer zijn doorgezet in de achterwand van het bed.

Zichtlijnen en kunstobjecten bepalen het beeld.

Design haard, Boley, Badkamer, Moderne badkamer, Badkamer design, Strakke badkamer, Tegelvloer

De tegels in de woning werden geleverd en gelegd door Tegelzettersbedrijf de Groot uit Uden.

Onderhoudsvrij

Deze villa is zo goed als onderhoudsvrij, met aluminium kozijnen en een perfecte klimaatbeheersing. Door het ventilatiesysteem wordt continu frisse lucht aangevoerd en de zonnepanelen verwarmen het water en het huis via de vloerverwarming. De warmtepomp zorgt voor een constante kamertemperatuur en de designhaard zorgt voor nog meer comfort. Het gehele huis is optimaal geïsoleerd en alle apparatuur is via een app aan te sturen. Wat wil je nog meer? Hier kun je makkelijk oud worden.


‘‘Het is hier heerlijk wonen, we hebben eigenlijk elke dag een vakantiegevoel’’