designhaard, Daniëls Openhaarden, The Art of Living

  • Daniëls Openhaarden
  • Kleiweg 225-231
  • 3051 XK Rotterdam

Designhaard met exclusieve afwerking | Daniëls Openhaarden 

Vernibo, het aannemingsbedrijf voor interieur en exterieur uit Bonheiden, heeft met de bouw en inrichting van het luxe wellness center ‘Perfect Sense’ een huzarenstukje neergezet. Meer nog, het hele project werd bedacht, georchestreerd en gecoördineerd door één enkel persoon: Annelies Claes. Bijna 5 jaar van haar leven besteedde ze dag in dag uit, onvermoeibaar en onophoudelijk, aan de realisatie ervan. Alles moest perfect zijn. En de perfecte wellness biedt rust, ontspanning en een plek om op te laden. In een exclusieve setting betekent dat lederen wandbekleding, uitgekiemde verlichting en behaaglijke kachelwarmte. Dat laatste is gerealiseerd middels een designhaard van Daniëls Openhaarden. 

designhaard, Daniëls Openhaarden, The Art of Living

Nobele materialen en luxe afwerkingen

Alles in deze luxe wellness ademt een weldoende rust en ingetogen luxe uit. Er werd overvloedig gebruikgemaakt van sfeervolle en tactiele materialen waaronder hout, leder, natuursteen en microtoppings. Een unieke blikvanger is de wand in brons stucwerk aan de doorgang van het restaurant naar het beauty center. Deze muur werd volledig bewerkt met edelmetaalpoeder en is wereldwijd de grootste die tot op heden met deze techniek gerealiseerd werd. Een tweede eyecatcher is de metersbrede kachel in de ontspanningsruimte, die is aangekleed met heerlijke hangstoelen, veel beplanting en een donkere, houten vloer. De designhaard is omkaderd met exclusieve steenstrips van natuursteen voor die extra touch 

designhaard, Daniëls Openhaarden, The Art of Living

Meer over Daniëls Openhaarden

Sinds 1980 bieden wij als familiebedrijf maatwerk oplossingen op het gebied van haarden. Wij geloven dat emotie de leidraad is in het proces naar uw eigen haard vuur en vanuit deze overtuiging helpen wij bij het vinden van het openhaard vuur dat past bij u, uw gezin én leefstijl.  Onze showroom van meer dan 700m2 inspireert op het gebied van openhaarden en interieur.

Het vuur staat centraal op maat van de opdrachtgever. De afgelopen jaren hebben we, nationaal en internationaal, technisch complexe projecten voorzien van haarden inclusief rookkanalen, zoals luxe appartement complexen, restaurants, hotels en jachten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij niet alleen gericht doorvragen om tot een passende haard te komen maar kunnen we tevens adviseren op het gebied van het gehele interieur in samenwerking met onze partners.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

 

___

___

Meer project van Daniëls Openhaarden bekijken?