designinterieur, alphenberg, Versteegh Design, the art of living

  • Alphenberg
  • Tielenstraat 7
  • 5145 RC Waalwijk
  • Tel: +31 (0) 73 74 700 85
  • Showroom
  • Grotestraat 180
  • 5141 HD Waalwijk

Glamorous designinterieur | Alphenberg

Sfeervol, glamorous en warm, maar ook harmonieus, rustig en evenwichtig. Een interieur met een heel eigen karakter en gevoel, dat naadloos aansluit op de wensen en smaak van de opdrachtgevers. Zo laat het designinterieur dat Stephen van Versteegh Design voor zijn opdrachtgevers ontwierp zich in enkele woorden definiëren. De kleur bruin is duidelijk de toonzetter voor de gehele woning. De luxe uitstraling heeft alles te maken met de aankleding ervan middels rijke, glanzende materialen en voorwerpen. Het leer van Alphenberg is weldadig toegevoegd aan de woning: langs de haard, aan het plafond en ook zelfs op deuren!

designinterieur, alphenberg, Versteegh Design, the art of living

Exclusief leder

Het is volkomen begrijpelijk dat je van je stoel bent gevallen toen je zag dat de televisie in de living is geïntegreerd in de open haard. Maar is het je ook opgevallen dat de open haard zelf ligt in een fantastisch aangeklede bekisting? Het leer van Alphenberg viert werkelijk hoogtij op deze plek. Vanwege het mooie lichtplan komt de kleur en de structuur perfect tot zijn recht. Gelijk aan de kachel is ook het plafond in de living aangekleed met exclusief leder. Het plafond is speciaal hiervoor naar beneden gehaald, zodat het leer een eigen en unieke plek kreeg. Dit designinterieur glanst aan alle kanten.

designinterieur, alphenberg, Versteegh Design, the art of livingdesigninterieur, alphenberg, Versteegh Design, the art of living

Repeterende elementen

Maar er is meer! De twee deuren bij de ronde eettafel én het plafond boven de eettafel is uitgevoerd in dezelfde stijl leer. Deze repeterende elementen maken het huis stijlvol. Je voelt gewoon dat goed is nagedacht over de sfeer die het huis moet uitademen. Er zijn juist geen strakke contrasten, omdat één basiskleur veel rustiger oogt. Het voordeel van leer is dat het overal bij past, zodat een interieurstylist zich tijdens het ontwerpen van een designinterieur ook nooit beperkt hoeft te voelen bij het gebruik ervan.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Peter Baas

____

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alphenberg Leather?