Designkeuken, bulthaup, theartofliving

  • bulthaup Nederland B.V.
  • Hogeweg 141-a
  • 5301 LL Zaltbommel

Designkeuken op maat | bulthaup

Soms ervaar je enorme keuzestress: je wil een moderne keuken, maar niet te strak. En je wilt graag het idee van een stadse loft creëren, maar het moet ook een warme plek voor je gezin zijn. Leg dit probleem gerust in de handen van bulthaup, want zij weten met verve van je idee een droomkeuken te maken! Deze keuken bijvoorbeeld, in een appartement in Amsterdam dat is ontworpen door Denoldervleugels Architects & Associates, is zo’n combinatie van modern en stads, maar toch geschikt voor rondrennend kroost. Deze designkeuken is echt het hart van de woning geworden.

Materiaalgebruik

Wat meteen opvalt aan deze designkeuken is de gewaagde combinatie van allerlei materialen, waardoor je een rijk en high-end effect krijgt. De inspiratie voor een roestvrijstalen blad is afkomstig uit de professionele keuken, waar ze alleen maar werken met dit materiaal. De donkere vlakken van het eiland brengen stijl en klasse in de ruimte. Het warme hout van het dressoir en de kastenwand past weer mooi in het kleurenpalet van de ruwstenen wand.

Designkeuken, bulthaup, theartofliving

Verbinding

De ruimte is verbonden met de woonkamer en de vide. Er is slim rekening gehouden met de zichtlijnen in de keuken. Door het gebruik van de stalen binnendeuren oogt de riante keuken nóg groter. Het gevaar van veel glas gebruiken is dat het een ruimte kil kan maken, maar dat is hier niet het geval. Door gebruik te maken van de juiste materialen en kleurstelling oogt het sfeervol en warm. De verlichting draagt hier natuurlijk ook aan bij. Deze is tactisch geplaatst, zodat er mooie en zachte accenten aan de designkeuken worden toegevoegd.

Designkeuken, bulthaup, theartofliving

Bewegingsruimte

De bewegingsruimte van deze designkeuken is overvloedig, maar ruimte kan je simpelweg niet genoeg hebben. De volledig glazen pui met openslaande tuindeuren maakt van deze exclusieve ruimte een warme en uitnodigende familieruimte. In de avond kan je de gordijnen over de gehele zijde sluiten, zodat je je privacy kan waarborgen en de gezelligheid in huis kan halen.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Michael van Oosten & Dré Wouters

___

bulthaup, luxe keuken, design keuken, keuken op maat

___

Meer projecten van bulthaup bekijken?