Designkeukens met bijzondere materialen in de hoofdrol 

Line-a

Line-a staat bekend om het ontwerpen van verfijnde woonruimtes. Dit doen zij door totaalconcepten te creëren die volledig aansluiten bij de wensen van hun opdrachtgevers. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een enkel maatwerkmeubel zoals een tafel of een garderobekast. Naast het realiseren van verschillende meubelstukken ontwerpt en maakt  Line-a ook exclusieve keukens, volledig op maat gemaakt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de meest luxe en hoogwaardige materialen, zoals natuursteen, bijzondere houtsoorten en verschillende metalen.

Hoogwaardige materialen 

Omdat de materialen, waarvan een maatwerkkeuken is gemaakt, een belangrijke rol spelen in de ontwerpen van Line-a gaan we hier graag nog wat dieper op in. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardig frontmateriaal, waarin keuzes te maken zijn en luxueuze combinaties gemaakt kunnen worden. Om een keuken te voorzien van een eigen karakter biedt Line-a de mogelijkheid om de fronten speciaal op maat te kleuren. Dat betekent dat de maatwerk keuken een unieke kleur heeft en daardoor nog exclusiever wordt. Deze kleur is op iedere ondergrond aan te brengen is.  

Een nette afwerking 

Daarnaast is een van de specialiteiten van Line-a het maken van echte edelmetaal elementen. Hiermee weten ze ieder keukenontwerp op ongekende wijze te verrijken. Ze hebben meerdere keukens gemaakt waarbij de fronten zijn voorzien van echt edelmetaal zoals brons en messing. Om het design helemaal af te maken worden de keukens geleverd met innovatieve keukenapparatuur. Hierdoor ziet de keuken er niet alleen esthetisch hoogwaardig uit, maar is hij ook erg praktisch.

Passend advies  

Zie jij een maatwerk keuken wel zitten? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met het bedrijf. Zij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en komen met passend advies. Waarbij alle kleine details in acht worden genomen.  

Editor: Media team

Datum: 19-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living