design kinderkamer, TASJA LAP, meisjes kamer, prinsessenkamer, roze, the art of living

  • TASJA LAP
  •  
  •  

Designkinderkamer met prinsessenthema | TASJA LAP

Als je een trouwe volger en/of bezoeker bent van ons platform, dan heb je vast en zeker de kinderkamer voor boys al voorbij zien komen: een high end kinderkamer met veel maatwerk en een exclusieve inrichting die niets onderdoet voor menig high end livingroom! TASJA LAP mocht ook een designkinderkamer voor een meisje uit haar koker laten rollen. Het thema voor deze kamer was nogal voor de hand liggend: een prinsessenkamer. Welk klein meisje wil niet een echte prinses zijn inclusief een roze kamer met bloemen, knuffels en haar naam op de muur?

Girly roze

Als je deze designkinderkamer binnenkomt, komen de kleuren roze, beige en wit je tegemoet, wat de hele kamer een prettige sfeer geeft. Het is rustgevend en toch ook open genoeg om creatief te zijn. Het zou ons niets verbazen als die maatwerk kastenwand met mandjes vol zit met stickers, stiften en glitterlijm. De enorme spiegel maakt de ruimte optisch groter. De Z-trap met gouden reling is een element waarbij functie en esthetiek perfect blenden met elkaar. Het is een echte eyecatcher in de ruimte! Het lijstwerk op de wanden laat zien dat het hier gaat om een smaakvolle villa en wij vinden het supertof dat die sfeer ook is doorgetrokken in de kinderkamer.

Persoonlijke details

Bij TASJA LAP vinden ze het altijd belangrijk om de wensen van een kind mee te nemen in het ontwerp. Dit prinsesje houdt heel erg van konijntjes en daarom is besloten om dit detail een paar keer terug te laten komen. Zo zie je bij de trap op de muur konijnenoren terugkomen en liggen er verschillende konijnenknuffels. Deze kleine details zorgen ervoor dat het kind zich meteen thuis voelt op zijn of haar nieuwe plek en maken het ontwerp nog persoonlijker. Het is een heerlijke kamer geworden waar ieder meisje kan spelen met poppen, chillen met vriendinnetjes en wegdromen over unicorns!

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: TASJA LAP

____

____

 

Meer projecten zien van TASJA LAP?