design kraan, Vola, kranen, exclusieve kraan, kwaliteit, luxe, beton

  • VOLA Nederland B.V.
  • Valkenburgerstraat 23
  • 1011 MG Amsterdam

Designkraan in betoninterieur | Vola

Deze bijzondere woning met betonlook ligt in een prachtige, groene omgeving. Icoon.be is verantwoordelijk voor het realiseren van de woning. De robuuste woning heeft een typische industriële bouwstijl. De designkraan van Vola komt hierin perfect tot haar recht.

Totale openheid

Wanneer men de woning van buiten ziet, valt meteen op dat er veel gebruikgemaakt is van natuurlijke materialen. Het beton wordt gecombineerd met onder andere hout en grind. Doordat er gebruikgemaakt is van geïsoleerde betonnen sandwichpanelen, is het beton zowel geschikt voor binnen als buiten. Hierdoor sluit alles naadloos op elkaar aan en ontstaat er een bijzonder geheel.

design kraan, Vola, kranen, exclusieve kraan, kwaliteit, luxe, beton

 

Extra karakter

Het robuuste betonnen volume vormt als het ware een schelp rondom de woonruimtes. Slechts twee strakke kasten zorgen voor een afscheiding van buiten en voor de definiëring van de ruimtes. De designkraan in de badkamer en keuken zijn afkomstig van Vola. De kranen zorgen ervoor dat de ruimtes een extra karakter krijgen. Door de keuze voor donkere, robuuste kranen wordt de industriële bouwstijl nogmaals benadrukt.

design kraan, Vola, kranen, exclusieve kraan, kwaliteit, luxe, beton

Een designkraan voor ieder interieur

Sinds 1968 is VOLA de specialist op het gebied van designkranen. Wat begon met de klassieke, tijdloze designkraan is inmiddels uitgegroeid tot de meest innovatieve kranen, douches en andere accessoires. De kranen van het bedrijf zijn uiterst milieuvriendelijk. Zo worden de kranen alleen gemaakt van eerlijke materialen en garandeert het bedrijf een lange levensduur. Ook in de fabriek wordt er zoveel mogelijk van het afval gerecycled.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Fotografie Evenbeeld
___

kraan, vola, exclusief, kwaliteit, luxe, ontwerp, modern

___

Meer projecten bekijken van Vola?