Design lift, Viking liften, exclusief, high end, luxe, lift, vloerkleed

  • Viking Liften Nederland B.V.
  • Lorentzstraat 8B
  • 6716 AD Ede

Designlift op maat | Viking Liften

Wanneer je een lift wil bouwen in je royale villa, wil je natuurlijk dat de huislift onderdeel is van jouw leven. Het moet passen binnen de eigentijdse stijl van het huis, tot aan de verlichting aan toe. Elk huis is uniek, een bijzondere plek waar de eigenaren zich thuis voelen. Elke kleur, elk meubelstuk en elk accessoire is speciaal ervoor uitgezocht. Het huis is gecreëerd en ontworpen voor jouw gezin, jouw levensstijl en jouw comfort. Een design lift is ontworpen om een bijzonder object in huis te zijn. De professionals van Viking Liften kunnen dat voor jou realiseren.

Scandinavisch design

De designlift van Viking Liften is decoratief omdat het een opvallend designobject is. Hij geeft een gevoel van luxe en ontplooit het potentieel van het huis. Het uitgangspunt van de design liften is Scandinavisch design, gecombineerd met een goed plan voor de vloer van de lift, de verlichting en het bedieningspaneel. Scandinavië staat bekend om zijn klassieke designs. Het is een erfgoed waar ze bij dit bedrijf veel waarde aan hechten. Het is iets wat ze willen behouden en ontwikkelen met de Viking designlift. Voor een strak afgewerkte lift die meteen in huis geïmplementeerd kan worden, moet je bij Viking Liften zijn.

Designlicht

Verlichting is een van de belangrijkste factoren als u je sfeer en schoonheid in het interieur aan wilt brengen. De verlichting van de Viking designlift is ontwikkeld door de beste lichtarchitecten van Zweden en zal bijdragen aan de sfeer in huis. De lift wordt standaard geleverd met een witte verlichting voor de DesignWall, hoeken en het plafond. Gekleurde verlichting kan voor de hoeken en het plafond bijbesteld worden. Zo kun je de kleur aanpassen aan de beoogde sfeer, bijvoorbeeld groen tijdens een chic feestje of roze voor een intieme avond. De verlichting van de Viking designlift is te regelen met behulp van de SmartLift-app.

Hoogwaardige vloer

De liften van Viking Liften worden altijd geleverd met een prachtige vloer, met als standaardoptie Bolon Sisal Plain Sand. Dit is een stijlvolle, hoogwaardige vloer, geproduceerd door de populaire Zweedse firma Bolon. De structuur en het design ervan passen prima bij de vele andere vloermaterialen en kleuren. Het is ook mogelijk om een andere vloer uit de collectie te kiezen of een eigen vloer in de lift te laten leggen.

Design lift, Viking liften, exclusief, high end, luxe, lift, vloerkleed

Smart Control

Verlichting is een van de belangrijkste factoren om de sfeer te bepalen en schoonheid in het interieur aan te brengen. Het is eenvoudig om met behulp van verlichting de sfeer in een ruimte te veranderen. Het ultramoderne verlichtingsdesign in de design lift is ontwikkeld door een van de meest innovatieve lichtexperts in Zweden. Omdat rekening wordt gehouden met het feit dat het huis elke dag verandert, is voor jouw mobiele telefoon de SmartLift-app ontwikkeld. Hiermee kun je de verlichting en de DesignWall in de lift eenvoudig aanpassen, zodat deze aansluit op jouw humeur en jouw interieur. Het bedieningspaneel met de SmartControl is altijd prachtig verlicht met behulp van LED-lampjes en het is intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Tekst: Viking Liften
Fotografie: Viking Liften

___

Design lift, Viking liften, exclusief, high end, luxe, lift, vloerkleed

___

Meer projecten bekijken van Viking Liften?