Hypermoderne zwarte designlift voor thuis, Viking Liften, the art of living, lift

  • Viking Liften Nederland B.V.
  • Lorentzstraat 8B
  • 6716 AD Ede

Hypermoderne zwarte designlift voor thuis | Viking Liften

Echte luxe is natuurlijk je huis zo bouwen dat je zoveel mogelijk erin kunt huisvesten en alles kan doen met een zo’n groot mogelijk gemak. Een mooie aanwinst voor dat wensenpakket is een designlift voor thuis. Viking Liften maakt moderne liften naar de laatste interieurtrends. Een strak, zwart model met vernuftig weggewerkte ledverlichting dus ook! Het mooie van hun designs is dat ze allemaal lage aanschafkosten hebben, geen liftput vereisen en geschikt zijn voor zowel goederen als personen. Mooie bijkomstigheden zijn dat de liften snel gemonteerd worden, weinig bouwkundige aanpassingen vereisen en dit bedrijf de kleinste huisliften op de markt brengt. Een snelle, vakkundige en betrouwbare partner dus.  

Zorgeloos genieten

Dit nieuwgebouwde project wordt nu bewoond door de zoon van de opdrachtgever. De opdrachtgever liet een huis bouwen aan het water met daarin een huislift. Zodra de opdrachtgever beslist van zijn oude dag te gaan genieten, verkast hij naar deze villa aan het water met een huislift van Viking Liften zodat hij daar zorgeloos kan genieten. Dit handelen met de toekomst in het achterhoofd is gewoon ontzettend slim.

Hypermoderne zwarte designlift voor thuis, Viking Liften, the art of living, lift

Meer over Viking Liften

Door jarenlange ervaring op het gebied van platform- en thuisliften met betrekking tot advisering, begeleiding, verkoop, planning en montage zowel nationaal als internationaal vlak kan Viking Liften zich met recht dé professionele partner noemen. De innovatieve producten en diensten zijn gebaseerd op het bevorderen van kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij dit aanbod kan een hoogwaardig en betrouwbaar resultaat richting klanten worden gegarandeerd.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Viking Liften

____

____

Meer projecten van Viking Liften bekijken?