Designradiator met handdoekhouder voor behaaglijk douchen

Instamat

Een koude badkamer is misschien wel de grootste horror op de vroege morgen of aan het einde van de dag. Omdat een radiator vaak een onooglijk object is in de badkamer, levert Instamat unieke designradiatoren. Deze ultradunne modellen nemen nauwelijks ruimte in beslag en voegen echt iets toe aan de esthetiek van de ruimte. Instamat biedt een breed scala van designradiatoren in tal van vormen, maten en kleuren, voor elk interieur en iedere leefomgeving. Eén van de blikvangers in het assortiment is de Flaps, een dunne radiator met strakke uitsparingen om handdoeken in te leggen. Een mooie, dubbele functie: de handdoeken zijn netjes weggelegd in de handdoekhouder én ze zijn voorverwarmd. Dus geen koud lijf meer als je uit de douche stapt, maar luxe verwarmde handdoeken alsof je in een vijfsterrenhotel bent. 

Handdoekhouder, badkamerradiator, The Art of Living

Blikvanger 

Met de Flaps is er een innovatief idee ontstaan voor het gebruik van een radiator in combinatie met een handdoek. Het idee van deze radiator ontstond uit een studie naar de vormen en functie van een vlakke paneelradiator. De strakke heldere lijnen veranderen wanneer er handdoeken in de openingen worden gelegd. Dit maakt deze designradiator tot een echte blikvanger in de badkamer. Ontworpen door designer Victor Vasilev. 

Duurzaam 

De Flaps is vervaardigd uit recyclebaar aluminium met een hoge warmteoverdracht. De voorkant is gemaakt van een 3mm dik paneel dat wordt onderbroken door openingen, de zogenoemde flaps. Deze flaps geven de radiator ook zijn naam en zijn bedoeld als handdoekhouders. Deze radiator is verkrijgbaar in vele kleuren en ook in een elektrische variant. Zo kan je zelfs jouw badkamerradiator aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. 

Handdoekhouder, badkamerradiator, The Art of Living

Over designradiatoren  

De designradiator is een stijlvolle en tijdloze blikvanger in je interieur. Bij het ontwerp van de radiator is het design leidend; modern of klassiek. Het design varieert van horizontale, verticale, hoekige of ronde buizen tot een volledig vlakke voorkant of een bijzondere vorm. Ook het kleurenpalet is enorm: van matte natuurtinten tot metallic- of knalkleuren en uiteraard tijdloos glanzend of mat wit en zwart.  

Editor: Media team

Datum: 06-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Instamat