Designradiator voor jouw keuken 

Instamat

Maak van de keuken een gezellige ontmoetingsplaats met een designradiator van Instamat. Tegenwoordig is de keuken veel meer dan een plek waar alleen maaltijden worden bereid. De keuken dient steeds vaker als een gezellige ontmoetingsplaats waar iedereen samenkomt en je kunt genieten van gedenkwaardige gesprekken met vrienden en familie. De opkomst van de ‘woonkeuken’ is een trend die steeds vaker wordt omarmd. Echter, wanneer je streeft naar zo’n heerlijke leefruimte, is het niet alleen belangrijk om te denken aan de uitstraling van meubels en kleuren, maar ook aan belangrijke elementen zoals de verwarming.

Warmte en stijl komen samen in de moderne keuken

Een doordachte keuze voor een designradiator kan de warme en gastvrije sfeer van de keukenruimte versterken. Designradiatoren dienen niet alleen voor extra comfort, maar fungeren ook als een visuele aanwinst. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en trendy kleuren zodat ze volledig afgestemd kunnen worden op jouw woonstijl, of die nu modern, industrieel of landelijk is. Een bijkomend voordeel is dat een designradiator, in vergelijking met traditionele radiatoren, compacter zijn en daardoor minder ruimte in beslag nemen. Zo heb je meer vrijheid bij het ontwerpen van de keuken. Instamat, bekend als leverancier van de prachtige warmteoplossingen, biedt een uitgebreid assortiment aan designradiatoren, zowel voor cv-systemen als voor elektrische verwarming.

Overweeg je een upgrade van je keuken met een designradiator? Denk dan eens na over een elektrische variant. Met deze optie vermijd je het gedoe van het aanleggen of verplaatsen van verwarmingsbuizen. Het installeren is een fluitje van een cent, zolang er maar een stroompunt in de buurt is. Bovendien dient deze radiator uitstekend als bijverwarming. Ideaal voor momenten wanneer je snel wat extra warmte wilt tijdens gezellige spellen aan de keukentafel of het voeren van gesprekken met vrienden.

Designradiator, radiator, Instamat, The Art of Living

Keuken als verlengstuk van de woonkamer

Echter, zijn er nog meer manieren om ervoor te zorgen dat de keuken het verlengstuk wordt van de woonkamer, waarbij dezelfde stijl wordt doorgevoerd als de rest van de woning. Overweeg bijvoorbeeld om de muren te voorzien van een sfeervolle kleur. Hoewel het misschien even wat tijd kost, zal het resultaat verbluffend zijn. Ook een opgeruimd keukeninterieur waarin je je helemaal prettig voelt, draagt bij aan de gezellige sfeer. Voeg wat leuke accessoires toe en verrijk het interieur met groene planten. Hang ze op of koop wat kruidenplanten voor een vleugje kleur en geur. Dergelijke toevoegingen brengen niet alleen vrolijkheid, maar zorgen ook voor een aangename sfeer. Natuurlijk is ook de eettafel van belang. Zorg ervoor dat deze groot genoeg is om comfortabel met een groot gezelschap aan te zitten. En vergeet niet dat goede (sfeer) verlichting het plaatje compleet maakt!

Inspiratieboek 

Nu jouw droomkeuken helemaal naar jouw smaak is ingericht en je er heerlijk warm en comfortabel kunt zitten, is het een kwestie van genieten. Wil je meer inspiratie over de verschillende mogelijkheden en stijlen van de Instamat designradiatoren?  

Vraag dan het Instamat inspiratieboek aan via de website www.instamat.nl. Je hebt de keuze om het boek als een pdf bestand te ontvangen, maar ook als een fysiek boek dat per post wordt bezorgd. Zo kun je er op je gemak aan de keukentafel doorheen bladeren en je laten inspireren. 

Editor: Media Team

Datum: 13-05-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Instamat