design verlichting, maretti lighting, verlichting, bob manders, witte villa

  • Maretti Lighting
  • Bolderweg 7
  • 1332 AX | Almere

Designverlichting | Maretti Lighting 

Deze schitterende witte villa in het midden van Nederland is ontworpen door architect Bob Manders. Met zijn opvallende signatuur, waarin een moderne en pure uitstraling, vernieuwende elementen en bijzondere aandacht voor lichtspel centraal staan, weet hij telkens weer een uniek project te realiseren. De designverlichting in de woning is afkomstig van Maretti Lighting. 

Open karakter

De opdrachtgevers wilden graag een mooi uitzicht op de buitenomgeving. Daarom is ervoor gekozen om de woning een open karakter te geven, met name aan de achterzijde, en veel glas te verwerken in de architectuur. Om de witte villa mooi aan te laten sluiten op de buitenomgeving zijn de zichtlijnen doorgetrokken in het tuinontwerp. Hierbij werden de karakteristieke kenmerken van de woning doorgetrokken in onder andere de keuze voor bestrating en bomen.

design verlichting, maretti lighting, verlichting, bob manders, witte villa

In verbinding

De indeling van het interieur is bewust opengehouden, zodat de leefruimtes met elkaar in verbinding staan. Er is flink uitgepakt met bijzondere materialen, waaronder bijvoorbeeld een marmeren natuurstenen vloer en bijzondere designverlichting. De verlichting, geleverd door Maretti Lighting , zorgt ervoor dat onder andere het keukenblok en het bad een exclusieve uitstraling krijgen. Bij het bad is de verlichting onder de rand aangebracht waardoor het een echte eyecatcher vormt.

design verlichting, maretti lighting, verlichting, bob manders, witte villa

Luxe uitstraling

De designverlichting van Maretti lighting geeft de woning een compleet andere uitstraling. De verlichting gaat prachtig op in het interieur en voegt een extra dimensie toe. Maretti Lighting staat al jaren bekend als de specialist op het gebied van exclusieve designverlichting. Het bedrijf heeft een enorme expertise op het gebied van verlichting in elke branche en werkt vaak samen met toonaangevende interieurarchitecten.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jurrit van der Waal

___

Lichtplan, Maretti Lighting, luxe accenten, verlichting, sfeervol, verbinding

___

Meer projecten bekijken van Maretti Lighting?