deurbeslag, intersteel, dyson

  • Intersteel
  • Utrechtsestraatweg 220
  • 3911 TX Rhenen

Deurbeslag in Dyson Store | Intersteel

De bekende Britse producent Dyson, wellicht bekend van de zakloze stofzuigers, openende haar eerste Dyson Demo Store in Londen. Dyson wil met deze hypermoderne demo stores laten zien wat het merk allemaal te bieden heeft en welke functies de producten hebben. De gedachte achter de winkels is dat mensen de technologie kunnen zien en de binnenkant ervan kunnen bestuderen en begrijpen. Aangezien design en oog voor detail voor Dyson erg belangrijk is, is er een zorgvuldige keuze gemaakt welk deurbeslag er gebruikt word. De keuze viel op deurkrukken van Intersteel. 

Dyson heeft in samenwerking met Aspex UK, dealer van Intersteel in Engeland, een keuze kunnen maken. De voorkeur ging naar de speciaal door interieurarchitect Arjan Moors voor Intersteel ontworpen deurkruk ‘Sliced No. 1’. Niet alleen de store in Londen wordt voorzien van dit deurbeslag, ook bij de demo shops in Los Angeles en Chicago wordt dit deurbeslag gebruikt.

Het gekozen deurbeslag past goed binnen het moderne concept van de winkel. Geborsteld roestvast staal in combinatie met mat zwart, sluit perfect aan bij de Dyson demo shop. Door de materiaal keuze, rvs, heeft de deurkruk een lange levensduur. Dit model is geïnspireerd op het Japanse minimalisme en kenmerkt zich door de kunst van het weglaten: “less is more”.

 

deurbeslag, intersteel, dyson

deurbeslag, intersteel, dyson

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Intersteel

___

Meer informatie over Intersteel?

raambeslag, ramen, intersteel, deuren, klinken, the art of living

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 11 | okt | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media