Deureninspiratie: 5x de meest bijzondere deuren | The Art of Living  

Met een deur kan je instant de toon zetten binnen een woning. De trend van nu op het gebied van deuren is vooral veel glas, zodat ruimtes afgesloten kunnen worden, zonder dat iets van de ruimtelijkheid verloren gaat. We willen groot, groter, grootst! Om je te inspireren op het gebied van deuren, hebben we 5 bijzondere exemplaren op een rijtje gezet. 

________________________________________

Nr. 1

Billikens Licht & advies

Binnen dit mooie project waar Billikens een lichtplan voor mocht maken en uitvoeren, zijn we een prachtige deur tegengekomen. Dit designexemplaar is helemaal opgenomen in de kastenwand. De kleur is geveegd goud, wat ontzettend de aandacht trekt. De raamverdeling met een extra smalle strook is subtiel en toch een mooi extraatje. 

________________________________________

Nr. 2

Lab 32

Wanneer je houdt van zo weinig mogelijk profielen en dus zoveel mogelijk doorkijk, moet je echt voor glazen deuren gaan. Deze exemplaren bevatten een prachtig golvend design, zodat je de doorkijk een beetje beperkt. Hiermee win je privacy zonder iets in te leveren op de hoeveelheid daglicht die binnenkomt. 

________________________________________

Nr. 3

Michael Lievois

Dat de stalen deuren helemaal hot zijn, is niemand ontgaan. Een nieuwe ontwikkeling binnen deze trend is het kiezen voor een ander soort glas dan standaard. We zijn al eens geribbeld glas tegengekomen, maar ook deze geblurde glazen deuren zijn een prachtige, unieke verschijning op de interieurmarkt! 

___________________________________

Nr. 4

NONA Architectuur 

Als we het over deuren hebben, mag het natuurlijk ook gaan over voordeuren. Dit unieke ontwerp was voor ons een complete verrassing. Een ronde deur is niet per se iets bijzonders, maar de enorme omlijsten eromheen met strak stucwerk is echt een exceptie. 

___________________________________

Nr. 5

Verswijver Interieurconcepten

Ben je meer gecharmeerd van een klassieke deur? Dan is dit houten exemplaar iets wat goed in je straatje zal vallen. Alleen al kijkend naar dit plaatje doet je voelen dat je met veel kracht deze waanzinnige deur moet openzwaaien. Massief en toch met subtiele structuren door de verdeling van de houtdelen. 

 

___

Tekst: Marlou Peters – Overkamp