Deze stijlvolle privacy features kun je eenvoudig implementeren

Privacy features die jouw woning stijl geven

Wil jij meer privacy in jouw woning en wel met de meest stijlvolle features?
Kijk dan eens naar het toevoegen van shutters en duettes aan je interieur. Wij vertellen je in deze blog meer over beiden features en hoe je deze het beste kunt gebruiken in jouw woning. Lees snel verder voor meer informatie.

Shutters

Shutters zijn stijlvolle luiken met een frame en lamellen die verstelbaar zijn. Met shutters geef je jouw woning een luxe en sfeervolle uitstraling. Je hebt niet alleen mooie decoratieve raambekleding met houten shutters, maar je krijgt er ook een stukje privacy bij. Shutters zijn de ideale vorm van zonwering en zijn verkrijgbaar in diverse vormen met allerlei verschillende opties. Zo kun je altijd wel shutters vinden die geheel aan jouw wensen voldoen, of je nu shutters zoekt voor een dakraam, deur, raam of een schuifpui. De lamellen zijn met een kantelstok te bewegen of middels een verborgen bediening. Dat maakt het mogelijk om zelf de juiste lichtinval in de kamer te bepalen. Qua lamellen heb je ook de keuze uit diverse breedtes. Kies je voor smalle lamellen, dan breng je een zachte sfeer in huis. Kies je voor brede lamellen, dan mag je veel zonlicht in de kamer verwachten.

Duettes

Duettes zijn een populaire vorm van raamdecoratie. Hoe dit komt? Duettes nemen weinig ruimte in beslag en ze zijn zowel van boven naar beneden te schuiven. Ze kunnen ook halverwege het raam zitten. Het is de ideale raamdecoratie voor in de keuken of woonkamer. Je kunt goed naar buiten kijken, maar de inkijk van buitenaf is beperkt, waardoor je volop privacy hebt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor je veel keuze hebt. Een groot voordeel is dat duettes helpen om energie te besparen. Is het zomers erg warm, dan gaat de hitte via de ramen naar binnen. In de winter gaat er via de ramen veel warmte verloren. Duettes zorgen er echter voor dat deze temperatuurverschillen meer in balans komen. Dit komt door de speciale honingraatstructuur. Duettes zijn hierdoor hol van binnen, wat maakt dat warmte goed naar binnen of naar buiten wordt geleid.

Waar kies jij voor?

Kies je voor de luxe en moderne uitstraling van shutters in je woonkamer of ga je toch voor de energiebesparende en sfeervolle duettes? Ga eens op internet op zoek naar meer inspiratie of bekijk eens wat webshops om een indruk te krijgen van de nieuwste woontrends. Wij wensen je veel succes bij je keuze!

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.