Diane interieurontwerp

Diane Interieurontwerp

Diane Interieurontwerp is een jong bureau onder leiding van Diane Bekkers. Tijdens haar stageperiode bij B-TOO kreeg zij de opdracht voor het ontwerpen van het interieur van een prachtige villa. Zo werd het mogelijk voor Diane om mee te werken met het team van B-TOO aan een huis op een unieke plek.

Inmiddels is Diane afgestudeerd en gestart met haar eigen ontwerpbureau. Naar eigen inzichten het vormgeven van projecten. Na voltooiing van haar stage bij B-TOO, heeft Diane van de opdrachtgever de vraag gekregen of ze advies kon geven bij de verdere invulling van het interieur en aankleding van deze villa. Diane: “Ik zie vaak veel meer mogelijkheden dan de eigenaar van een huis in eerste instantie ziet. Soms zijn kleine aanpassingen al van grote toegevoegde waarde’’. Voor haar staat het eindresultaat centraal.

___

Meer projecten bekijken van Diane Interieurontwerp?

Diane interieurontwerp, luxe boerderij, modern, strak

Luxe boerderij interieur

Deze karakteristieke boerderij is voorzien van een prachtig modern interieur. Diane Interieurontwerp heeft in samenwerking met B-TOO het ontwerp gemaakt voor de luxe boerderij. Op het eerste oog heeft de woonboerderij een klassieke uitstraling maar dit is een groot contrast met de achterzijde van de woning. De aanbouw van de woning is strak en modern ingericht.

 

Diane Interieurontwerp

Diane Bekkers


“Ik zorg graag voor een glimlach op het gezicht van mijn klanten”

 

___

Contactgegevens:

  • Diane Interieurontwerp
  • Hurksestraat 19
  • 5652 AH Eindhoven

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 12 | nov | 2018


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Label31

Label31


Label31 is gespecialiseerd in interieurarchitectuur en product design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media