Different Doors
Different Doors
Different Doors
Different Doors
Different Doors
Different Doors
Different Doors
Different Doors
Different Doors
Slider-the-art-of-living-2020_0000__MG_0238
Slider-the-art-of-living-2020_0001__MG_0356
Slider-the-art-of-living-2020_0002__MG_0985
Slider-the-art-of-living-2020_0003__MG_8689
Slider-the-art-of-living-2020_0004_Van Roekel (18)
Slider-the-art-of-living-2020_0005__MG_0433
Slider-the-art-of-living-2020_0006_Gort (8)-HDR
Slider-the-art-of-living-2020_0007__Maessen_ (124)-HDR
Slider-the-art-of-living-2020_0008_IMG_7837
previous arrow
next arrow

Different Doors | Garagedeuren op maat

Different Doors is specialist in houten garage- en voordeuren en richt zich voornamelijk op het hogere segment. Dit bedrijf durft anders te zijn dan anderen. Door jarenlange ervaring zijn de mogelijkheden onbegrensd en dat is terug te zien in de projecten. Maatdeuren die je nergens anders ziet.

Een garagedeur beslaat een groot gedeelte van de gevel. Het is daarom belangrijk dat deze, naast praktisch en van hoge kwaliteit, ook perfect aansluit bij de uitstraling en het karakter van een woning. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een moderne, landelijke of klassieke garagedeur: je bent hier aan het juiste adres.

Stijlvolle garagedeur en voordeur

Elke garagedeur is uniek en wordt speciaal ontworpen en geproduceerd. “Samen” is een kernwoord bij Different Doors dus de adviseurs stemmen alles tot in detail af met de klant. Tijdens de ontwerpfase zal er zeker worden meegedacht, maar zullen er ook out of the box oplossingen worden voorgelegd om samen tot een mooi idee te komen. Het eindresultaat: een unieke en originele garagedeur, die helemaal aan jouw wensen voldoet en aansluit bij de stijl van jouw woning. Niet alleen worden er garagedeuren op maat gemaakt, ook worden er hoogwaardige houten voordeuren geproduceerd. Dit kan natuurlijk helemaal in dezelfde stijl als de garagedeur, zodat er een mooi geheel ontstaat.

Deuren passend bij woning

De garagedeuren en voordeuren van Different Doors staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, absolute veiligheid en een perfecte afwerking. Er zijn tal van inbouwmogelijkheden en er zijn veel opties in houtsoort en afwerking. Iedere woning wordt zo nóg een stukje mooier gemaakt.

___

Meer projecten zien van Different Doors met voordeuren en garagedeuren op maat?

 

 

  • |

 

Houten garagedeur

Different Doors heeft in het Brabantse Hank een wel heel speciaal project gerealiseerd, namelijk een houten garagedeur van meer dan zes meter breed. Ook realiseerde Different Doors een extra houten sectionaaldeur en de gevelbekleding.

Houten sectionaaldeur

Different Doors heeft voor deze prachtige woning een karakteristieke houten sectionaaldeur met bijpassende voordeur gerealiseerd. De garagedeur en de voordeur zijn voorzien van melkglas. Dit is het perfecte glas als je natuurlijke lichtinval wilt.

Garagedeur op maat

Deze landelijke villa, gelegen in Brabant, is voorzien van een houten garagedeur op maat met bijpassende gevelbekleding gerealiseerd door Different Doors.

Elektrische garagedeur

Het gemak van een elektrische garagedeur in een klassiek jasje. De deuren van deze aanbouw lijken op klassieke, openslaande garagedeuren. Wanneer de deuren worden geopend wordt echter duidelijk dat deze zich elektrisch naar boven openen.

Fraké houten garagedeur

In het zuiden van het land heeft Different Doors deze houten garagedeur en de gevelbekleding van Fraké gerealiseerd. In de brede wand van de garage is naast een elektrische sectionaaldeur ook een houten loopdeur geïnstalleerd. Doordat de deuren gelijk lopen met de gevel zijn deze, wanneer gesloten, vrijwel onzichtbaar in de wand.

Zwarte houten garagedeur

Voor deze moderne nieuwbouwwoning in Vught is door Different Doors een zwarte houten garagedeur gerealiseerd die gelijk loopt met de gevel.

Moderne elektrische garagedeur

Voor deze moderne vrijstaande woning heeft Different Doors een elektrische garagedeur gerealiseerd die perfect aansluit bij de rest van de woning.

Verticale Fraké houten garagedeuren

Deze prachtige garagedeuren van Different Doors zijn van Fraké hout en dit komt mooi terug in de rest van de woning.

Elektrische garagedeur

De bungalow is bekleed met Red Cedar latten en dit prachtige huis is voorzien van een prachtig geïntegreerde sectionaaldeur in dezelfde stijl.

Grijs blauwe houten garagedeur

Deze stijlvolle garagedeuren zijn een echte eyecatcher van deze woning. De grijs blauwe kleur past het goed bij het moderne karakter van de villa.

Garagedeur van Barnwood

Als je een op maat gemaakte garage- en/of voordeur nodig hebt, moet je bij Different Doors zijn! Iedere deur is uniek en zo ook deze van Barnwood.

Houten gevel

Voor deze bijzondere villa realiseerde Different Doors een volledig houten gevel van vergrijsd Essen hout. De houten voordeur, garagedeur en loopdeur zijn naadloos in de gevel verwerkt. Daarnaast is hetzelfde hout ook gebruikt voor de gevelbekleding aan de achterzijde en zijkant van de woning.

Zwarte garagedeur

In Zeeland staat deze zeer bijzondere en fraaie moderne villa, voorzien van een opvallende zwarte garagedeur. Different Doors realiseerde deze luxueuze automatische garagedeur die onzichtbaar in de gevel verwerkt is.

Openslaande garagedeur

Deze moderne woning is voorzien van een prachtige openslaande garagedeur en voordeur van Different Doors. De lichtbruine houtkleur contrasteert mooi met de witte en donkere kleuren van de woning. Daarnaast zijn de deuren in een aluminium kozijn geplaatst.

Exclusieve garagedeur

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische garagedeur voor je waanzinnige villa, wil je natuurlijk geen simpel exemplaar dat je ook veel op het industrieterrein treft. De vakmensen van Different Doors begrijpen dat maar al te goed en maken daarom garagedeuren op maat en compleet naar wens van de klant. De wens van deze klant was een garagedeur die geïntegreerd is in de gevel, zodat hij gelijk is aan en dus subtiel verwerkt is.

Unieke houten sectionaaldeur

Deze gemoderniseerde jaren ’70 bungalow is voorzien van prachtig maatwerk geleverd door Different Doors. Zij hebben deze woning voorzien van een houten sectionaaldeur, houten voordeur en loopdeur. De garagedeur zorgt voor een unieke uitstraling door de lichte kleur en het houtgebruik.

Houten garagedeur

Luxe is thuis komen rijden, op een knop drukken van de afstandsbediening aan je sleutelbos en je auto zo de garage binnenrijden. Ultieme luxe zijn ‘verstopte’ garagedeuren die middels een ingenieus ontwerp prachtig wegvallen in het aanzicht. Deze hoogwaardige houten garagedeur met WOW-effect is een product van Different Doors.

Exclusieve houten deur

Voor deze zeer fraaie schuurwoning in Gelderland heeft Different Doors de houten garagedeur mogen verzorgen. Een houten deur geeft het object direct veel karakter. De luxe en stijlvolle uitstraling is natuurlijk op allerlei manieren te realiseren, van klassiek tot modern. Different Doors heeft een uitgebreid portfolio waar je veel inspiratie kunt opdoen en tevens de producten van zeer hoge kwaliteit kunt bewonderen.

Eikenhouten garagedeur

In Gelderland realiseerde Different Doors recentelijk deze bijzondere eikenhouten garagedeur van Frans eikenhout. De garagedeur is elektrisch en volledig weggewerkt in de gevel waardoor hij nagenoeg onzichtbaar is gemaakt.

Unieke zijwaartse garagedeur

Een gewaagde uistraling dankzij de unieke zijwaartse garagedeur van Different Doors. Deze deur is volledig elektrisch bedienbaar en naadloos weggewerkt in de gevel. Het hout dat gebruikt is voor de woning werd ook toegepast op de rest van de gevel. Dit zorgt voor een mooi samenhangend geheel.

Unieke automatische garagedeur van Barnwood

In Den Haag heeft Different Doors deze mooie villa mogen voorzien van een dubbele houten zijwaartse garagedeur van Barnwood. Dit is een houtsoort die door de tijd en door de wind getekend is.

Sectionaaldeur met Fraké hout

In Noord-Brabant heeft Different Doors deze prachtige bungalow een fraai en natuurlijk uiterlijk gegeven. Er is een houten sectionaaldeur, voordeur en loopdeur verwerkt in deze wand.

Onzichtbare houten garagedeur

Er zijn veel aspecten binnen dit project onduidelijk. Geeft deze waanzinnige woning de garagedeur het podium om te stralen, of is het de houten garagedeur die de woning extra cachet geeft?

 

 

Different Doors, garagedeur op maat, garagedeuren, voordeuren, the art of living

Different Doors


“De klant staat ten alle tijden voorop, in alle fases van een project. Dus geen standaard projecten maar alles is maatwerk.”

 

  • Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 10 | okt | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media