Directlampen.nl

Zoek je een strakke bureaulamp voor in het kantoor? Of zoek je een stoere industriële lamp voor boven de eettafel? Dan ben je bij Directlampen.nl aan het juiste adres! Directlampen.nl biedt een uitgebreide collectie met alle soorten en stijlen verlichting. Denk hierbij aan hanglampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen. De collectie bestaat alleen uit met zorg geselecteerd merken, zoals Steinhauer, Light & Living, Anne, Globo en Mexlite. Eric, de trendwatcher van Directlampen.nl is voortdurend opzoek naar de meest trendy, sfeervolle en mooiste verlichting in huis. Kortom, bij Directlampen.nl slaag je zeker!

Informatie over Directlampen.nl


Directlampen.nl
Directlampen.nl
Directlampen.nl
Directlampen.nl
Directlampen.nl
Directlampen.nl
Directlampen.nl
previous arrow
next arrow

Soorten lampen, lampenkappen en lichtbronnen

Allereerst zijn alle soorten te verkrijgen op de webshop. Het assortiment is uitgebreid, maar met zorg samengesteld. Bijvoorbeeld hanglampen, die ze in elk formaat en stijl hebben. Een lampenwinkel is natuurlijk niet compleet zonder een breed aanbod aan plafondlampen en spotjes. Met verlichting creëer je beleving in huis, maar ook buiten het huis. De waterdichte buitenlampen zorgen voor sfeerlicht in de tuin of oprit. Dan de categorie waar we allemaal vrolijk van worden; kinderlampen. Speelse verlichting voor een stoere jongenskamer of schattige prinsessenkamer. Daarnaast heeft Directlampen.nl bureaulampen voor fijn en comfortabel werklicht op de juiste plek. Ook bevat het assortiment bedlampen voor boven en naast het bed. Heb je nog een goed armatuur, maar geen lampenkap of lichtbron? Dan kan je ook bij Directlampen.nl terecht! Bekijk bijvoorbeeld de LED lichtbronnen met het uiterlijk van de ouderwetse gloeilamp. Dat is zuinigheid en duurzaamheid gekoppeld met een rijke beleving en een warme sfeer.

Showroom en klantenservice

Directlampen.nl gunt iedereen de juiste sfeer in huis. Daarom bieden ze een unieke service. Voor alle armaturen geldt een garantie van twee jaar. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is binnen 2/3 dagen bezorgd en is gratis retourneren mogelijk binnen twee weken. Naast onze webshop hebben we ook een showroom in Veenendaal. Onze lichtspecialisten heten je van harte welkom voor een lichtadvies op maat en een kop koffie!