Diresco: Kwartscomposiete grootformaat platen van de hoogste kwaliteit

Michel Oprey & Beisterveld

Bij Michel Oprey & Beisterveld ben je aan het juiste adres voor materialen van een hoogwaardige kwaliteit en een exclusieve uitstraling. Deze twee uitgangspunten zorgen ervoor dat de producten van het bedrijf toonaangevend zijn in de markt. Bovendien worden alle producten onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en wordt het materiaal nauwkeurig geselecteerd. Zo kan Michel Oprey & Beisterveld altijd voldoen aan de verwachtingen van hun klanten. In hun showroom maak je kennis met het beste van wat op het gebied van natuursteen en keramiek te verkrijgen is. Daar hoort de kwartscomposiet van Diresco natuurlijk ook bij… 

Natuursteen, materiaalgebruik, Michel Oprey & Beisterveld, The Art Of Living

Karakteristiek 

De prachtige kwartscomposiet van Diresco is een unieke mix van kwarts granulaten, harsen en kleurpigment. Hierdoor oogt het karakteristiek en nog interessanter dan dat het kwartscomposiet in eerste instantie al deed. De platen van Diresco zijn te verkrijgen in verschillende afwerkingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit POLI, dit is een hoogglansplaat dat het kwartscomposiet een glansrol geeft in het interieur, het materiaal wordt zo echt een eyecatcher. VELVET heeft daarentegen een fluweel en mooi mat uiterlijk en de ANTICATO is een robuuste blikvanger met een ruwer oppervlakte en een licht reliëf. Alle afwerkingen voegen op hun eigen manier iets toe aan het interieur.  

Natuursteen, materiaalgebruik, Michel Oprey & Beisterveld, The Art Of Living

Tal van voordelen 

De wandplaten van kwartscomposiet worden geproduceerd in België, waardoor een sterk, duurzaam en mooi eindresultaat werkelijkheid is geworden. Daarnaast kent het product tal van andere voordelen. Het exclusieve materiaal is onder andere vlek-, schok- en hittebestendig. Ook is het materiaal krasvast. Dit zorgt ervoor de kwartscomposiet zowel geschikt is voor binnen- als buitengebruik. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op en het materiaal zal je hoe dan ook weten te imponeren.

Wil je meer weten over dit prachtige product en de mogelijkheden die het biedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Michel Oprey & Beisterveld. Zij vertellen je er graag meer over en weten je ongetwijfeld te adviseren.  

Editor: Media Team

Datum: 03-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Diresco