technologie in huis, b&g, domotica, the art of living

  • B&G Audio, Video & Domotica
  • Van der Giessenweg 40
  • 2921 LP Krimpen aan den IJssel

Dit wil je: esthetische technologie in huis | B&G

Een project waar B&G Domotica met trots recent aan heeft deelgenomen is het project Pontsteiger. Pontsteiger is een groot appartementencomplex in Amsterdam met prachtig uitzicht. Samen met een interieurbouwer heeft B&G hier gezocht naar een combinatie tussen design en technologie in huis. Om dit te verwerkelijken heeft B&G alle bestaande domotica in het appartementencomplex omgebouwd en verbeterd.

Oogstrelend design

Wat meteen in het oog springt, is dat oude tasters vervangen zijn door nieuwe Sentido Brushed Brass tasters van Basalte. Het design hiervan is oogstrelend en geeft je huis een enorme upgrade. Voor audio en video is gebruik gemaakt van enkel en alleen high-end producten als speakers van Bang & Olufsen. Verder zijn er buitenspeakers van Architettura Sonora op het terras geïnstalleerd. Deze speakers bevatten onderin een lampje om de sfeer te bepalen en zijn speciaal designed voor buiten. Naast verlichting, audio en video is ook het volledige netwerkbeheer met onder andere de WIFI door B&G geïnstalleerd.

technologie in huis, b&g, domotica, the art of living

Deze tasters waren al aanwezig in het appartement en waren toe aan vervanging.

technologie in huis, b&g, domotica, the art of living

Hier is de Sentido Brushed Brass taster van Basalte weergeven. Deze tasters hebben de oude tasters vervangen.

Deze medium cilinder buitenspeaker van Architettura Sonora zijn geplaatst op het terras van het appartement. Links is ook de nieuwste afstandbediening te zien, de BeoRemote Halo. 

technologie in huis, b&g, domotica, the art of living

Hier is een Beolab 50 van Bang & Olufsen weergeven in het appartement.

technologie in huis, b&g, domotica, the art of living

Vanuit één app

B&G zorgt ervoor dat alle domotica dat in het appartement aanwezig is makkelijk en overzichtelijk voor de klant vanuit één app bestuurbaar is. Op deze manier is het eenvoudig en snel te gebruiken en kan de sfeer in het appartement makkelijk en snel bepaald en veranderd worden. Op de foto onderstaand staan de tasters die al aanwezig waren in het appartement en vervangen moesten worden. Onderstaand tref je een foto waarop de Sentido Brushed Brass taster van Basalte is weergeven. Deze tasters hebben de oude tasters op de vorige foto vervangen. Dit project bewijst dat iedereen gelukkig wordt van technologie in huis, omdat het meer is dan alleen maar leuke gadgets..

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: B&G Audio, Video & Domotica

____

Logo B&G | Special Domotica

____

Meer projecten van B&G Audio Video en Domotica bekijken?