Diverse mogelijkheden voor een schitterende tuin

Dé plek waar leuke tuinfeestjes, gezellige barbecues en natuurlijk niet te vergeten geweldige poolparty’s worden georganiseerd, is natuurlijk de tuin. Zwembaden, poolhuizen en lekker genieten op de loungebank in de zon of rustig in de schaduw. De tuin is een belangrijk element van een woning. Je kunt hier optimaal genieten en deze plek zorgt voor een vrij gevoel.

Prachtige tuincreaties

Een villa op zich kan al erg spectaculair zijn en hier wordt meestal ook veel aandacht aan besteedt, maar de tuin mag niet vergeten worden. Met lekker weer wil je toch naar buiten kunnen gaan en uitkijken op een prachtige tuin bij jouw thuis. Een zwemvijver of een zwembad? Of misschien wel allebei? De tuin hoeft niet alleen maar een groen gazon te zijn met een aantal planten. Zwembaden, poolhuizen, tuinmeubels, je hebt ontiegelijk veel mogelijkheden en je kunt er fantastische creaties van maken.

Zonwering voor in de tuin

Maar ook parasols zijn geen overbodige luxe in de tuin. Ze bieden schaduw als je even geen zin meer hebt in de felle zon en dit is de perfecte plek om in alle rust een boek te lezen. Je hebt verschillende soorten, kleuren en maten van parasols. Zo heb je stokparasols, zweefparasols, muurparasols en ga zo maar door. Parasol-shop is specialist in parasols en hier ben je aan het juiste adres voor jouw luxe zonwering.

Contrast licht en donker

Daarnaast kun je de tuin mooi aankleden met verlichting, maar ook hier zijn weer extreem veel mogelijkheden. Verlichting kan zorgen voor een mooi contrast tussen licht en donker. Het zorgt voor een gezellige sfeer en maakt jouw tuin helemaal af. Zo kun je in de avonden ook nog optimaal kan genieten van je prachtige tuin.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!

 


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.