djshekwerken-houtenpoort

Oog in oog met de toekomstige entree van je woning

De unieke werkwijze van DJS Hekwerken

Als je op zoek bent naar een toegangspoort voor je woning en je wilt ervaren hoe de nieuwe situatie eruit gaat zien, bezoek dan het Experience Center van DJS Hekwerken in Vuren. Op basis van een foto projecteren zij het 3D ontwerp van de ontworpen poort op een groot scherm en zo sta je oog in oog met de nieuwe entree van je woning of perceel.

Een toegangspoort die past bij de uitstraling van de woning
Wat iedere woning nodig heeft is een stijlvolle entree. Voordat je een toegangspoort kiest, wil je natuurlijk graag weten hoe het geheel eruit zal zien. Een poort markeert niet alleen de grens van een perceel, het is de eerste indruk die bezoekers en voorbijgangers krijgen. Een poort moet bij de uitstraling en architectuur van je woning passen. In het Experience Center van DJS Hekwerken ervaar je hoe jouw entree eruit kan zien.

 

djshekwerken-ijzerenpoort

djshekwerken-houtenpoort


Klassieke ambacht en moderne technieken komen samen


stalen-hek-houten-palen DJS hekwerken

djshekwerken-zwartepoort

djshekwerken-scholten

djshekwerken-modernepoort

djshekwerken-klassiekepoort

 

Volledig op maat gemaakte poort
Bij het ontwerpen, maken en monteren van een toegangspoort komen klassieke ambacht en moderne technieken samen. DJS Hekwerken heeft een unieke werkwijze ontwikkeld waarbij alle werkzaamheden plaatsvinden in de eigen werkplaats. Iedere toegangspoort komt compleet met fundering, gemonteerde poort en elektrische componenten bij de klant aan. Dat betekent dat het plaatsen van de poort binnen één dag gebeurt en er zo min mogelijk overlast is.

 

djshekwerken-plaatsing

 

___

DJS Hekwerken: voor een volledig op maat gemaakte poort.

 

 


djs hekwerken, de sfeervolste poorten

DJS Hekwerken & Toegangstechniek


Van modern tot klassiek, van heel subtiel tot zeer robuust, van ijzer tot hout en van handbediend tot zeer geavanceerd. Wat u ook zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres.
__
Alle projecten en blogs van DJS Hekwerken bekijken?