DJS Hekwerken laat design en techniek samenkomen

DJS Hekwerken

Het liefst wil je natuurlijk dat het hekwerk en de toegangspoort volledig bij het exterieur van de woning en het tuinontwerp passen. Op deze manier wordt het hekwerk hét visitekaartje van de woning. Toch is de functie van een hekwerk of poort niet enkel esthetisch. Het is ook een fantastische manier om zelf te kunnen bepalen wie jouw perceel mag betreden en voor wie de toegangspoort gesloten blijft. Een hekwerk biedt dus ook veiligheid. DJS Hekwerken neemt beide uitgangspunten in acht en ontwerpt, produceert en realiseert de meest mooie ontwerpen. Een voordeel aan een samenwerking met het bedrijf is dat je het volledige proces uit handen kunt geven en kunt rekenen op een hoogwaardige kwaliteit.  

Hekwerken, toegangspoort, DJS Hekwerken, The Art Of Living

Een klasse eindresultaat  

Om tot de meest indrukwekkende eindresultaten te komen gaat DJS Hekwerken graag het gesprek aan met hun klanten. Zo wordt in kaart bedacht wat hun wensen zijn en hoe dit te vertalen is naar een passende oplossing. Op deze manier wordt in samenwerking een uniek design gerealiseerd. Een poort zoals niemand heeft. Daarnaast staat bij DJS Hekwerken kwaliteit altijd op nummer één. Dit doen ze door het gewenste design te combineren met de nieuwste technieken. Hierdoor werkt de poort ook altijd volledig naar behoren en kan gerekend worden op een klasse eindresultaat.  

Hekwerken, toegangspoort, DJS Hekwerken, The Art Of Living

Prefab werkmethode  

Wanneer het ontwerp staat wordt het tijd voor de productie. Bijzonder aan de werkwijze van DJS Hekwerken is dat zij een prefab methode aanhouden. Dit houdt in dat de hekwerken volledig op de eigen werkplaats geproduceerd worden. Hier heeft het bedrijf ten slotte alles bij de hand om van het eindresultaat een waar succes te maken. De productie gebeurt dan ook vakkundig en snel. Wat ook soepel verloopt is de plaatsing. Doordat de toegangspoort, of het hekwerk, in één geheel geleverd wordt is het mogelijk om het in zijn compleetheid in één dag te plaatsen. Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op de website van DJS Hekwerken 

Hekwerken, toegangspoort, DJS Hekwerken, The Art Of Living

Editor: Media Team

Datum: 07-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: DJS Hekwerken