previous arrow
next arrow
Slider

DJS Hekwerken

De poort naar een stijlvol entree

Een stijlvolle poort markeert niet alleen de grens van een perceel, het is ook een sieraad voor de woning. Daarmee is het bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers. Bij het ontwerpen, maken en monteren daarvan komen klassieke ambacht en moderne technieken samen. DJS Hekwerken doet dat al bijna vijfentwintig jaar met oog voor élk detail en volgens een unieke, zelfontworpen werkwijze.

Wat de werkwijze van DJS uniek maakt, is dat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats plaatsvinden. Het hekwerk komt compleet met fundering, gemonteerde poort en elektrische componenten bij de klant aan. Het voordeel daarvan is dat het plaatsen van de poort binnen één dag gebeurt. Zo wordt de overlast voor de klant tot een minimum beperkt.

DJS hekwerken heeft zich nooit gefocust op de standaard hekwerk oplossingen. Er is immers zoveel meer uit een toegangspoort te halen. En altijd met de focus om een poort compleet met kolommen, gemetseld, verlichting erop, motoren en brievenbus als één project af te leveren.

___

Alle projecten van DJS Hekwerken bekijken?

 

 

 

Landhuis

De toegangspoorten in deze prachtige villa zijn ontworpen door DJS Hekwerken. Ze werken met de beste materialen en laten de poort er altijd weer exclusief uit zien.

Klassieke poort

Deze droomwoning heeft alles! Een rietendak, grote voordeur, hoog plafond, dubbele garage en ga zo maar door. Met als kers op de taart: de klassieke poort gerealiseerd door DJS Hekwerken.

Mediterrane tuin

Op basis van een foto projecteert DJS Hekwerken het 3D ontwerp van de ontworpen poort op een scherm. Hierdoor kun je het hekwerk al goed verbeelden.

De poort naar een stijlvolle entree

Onlangs opende het Experience Center van DJS Hekwerken in Vuren. Vanaf nu kan iedere klant ervaren hoe de nieuwe entree naar zijn woning eruit kan zien.

Compleet hekwerk in één dag

DJS Hekwerken maakt complete poorten en zorgt ervoor dat deze binnen één dag geplaatst worden.

Moderne poort

Het was een logische zet voor de bewoners om DJS Hekwerken te benaderen voor een elektrische, moderne poort om deze parel te beschermen en tevens wat privacy te geven.

Stijlvolle houten poort

De stijlvolle houten poort die toegang biedt tot de woning is prachtig vakwerk van DJS Hekwerken.

Elektrische poort met stijl

Een groot deel van de tuin bestaat uit vlonder en dit deel van de tuin geeft prachtig uitzicht op het water. De look van het hout dat is gebruikt voor de vlonder hebben ze laten terugkomen in de toegangspoort, zodat je veel eenheid krijgt. De toegangspoort bestaat uit een grote toegang voor auto’s en een kleine poort voor voetgangers. DJS Hekwerken is het brein achter deze elektrische poort, een creatie van hout en staal.

Zwart hekwerk als stijlvol entree

Achter dit indrukwekkende zwarte hekwerk van DJS Hekwerken schuilt een riant opgezette jaren ’30 woning. De entree maakt men al ontzettend nieuwsgierig naar wat er achter de muren schuilgaat.

Modern hekwerk

Wanneer je nadenkt over het laten plaatsen van een toegangspoort, neem dan eens contact op met DJS Hekwerken. Zij zijn gesitueerd in Vuren en werken door heel Nederland. Alles wordt volledig in eigen beheer gefabriceerd, gemonteerd en gesteld.

Exclusief hekwerk

Een stijlvol pand verdient een stijlvol entree. En als we het over stijlvolle woningen hebben past deze villa zeker in het rijtje. Het exclusieve hekwerk bij de entree van de woning is doet de woning dan ook eer aan.

Exclusieve toegangspoort

Het bouwen van een huis is een ingewikkeld en kostbaar proces. Je moet grote beslissingen maken en je loopt tegen onvoorziene zaken en kosten aan. Om dit proces in goede banen te leiden is het slim om professionals in te schakelen. De keuze werd gemaakt voor een exclusieve toegangspoort van DJS Hekwerken.

DJS Hekwerken, hekken, poorten

DJS Hekwerken


“DJS Hekwerken: leverancier van toonaangevend hekwerk sinds 1995”

 

___

Contactgegevens:

  • DJS Hekwerken & Toegangstechniek B.V.
  • Hooglandseweg 2
  • 4214 KG Vuren

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Willy Naessens Swimmingpools


Bij ons kan je terecht voor zowel een binnenzwembad als een buitenzwembad, voor privé of publiek gebruik. Wij bouwen elk zwembad volledig op maat…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media