Doe badkamer inspiratie op in de prachtige showroom van B Dutch

B Dutch

De woningbranche is altijd in ontwikkeling, zo ook de badkamermarkt. Innovaties en trends volgen elkaar in rap tempo op. Hoewel het nog zomer is, worden de badkamertrends van 2023 alweer bijna bekent gemaakt. Ben je bezig met een verbouwing of wordt het hoog tijd om te verbouwen? Dan wil je hier vast van op de hoogte zijn. Daarom zet B Dutch vol trots de deuren van de fabrieksshowroom in Cuijk nog verder open. Zij laten je op deze manier kennis maken met de meest nieuwe en meest interessante innovaties. Het is de perfecte plek om badkamer inspiratie op te doen, je kunt de producten niet alleen bewonderen maar ook daadwerkelijk beleven.  

Showroom 

Dagelijks bezoeken niet alleen consumenten, maar ook binnenhuisarchitecten en interieurontwerpers de showroom van B Dutch. Zij hopen hier badkamer inspiratie op te doen voor zichzelf of voor hun klanten. Het is niet voor niets dat ze naar deze fantastische showroom gaan en niet naar een andere. Je komt namelijk ogen tekort als je langs alle waanzinnige collecties loopt. B Dutch werkt namelijk in totaalconcepten voor badkamers, dit betekent dat er niet alleen wastafels en badkamermeubels worden tentoongesteld, maar bijvoorbeeld ook kranen en verlichting. Kortom, je kunt er voor alles terecht.  

Badkamer inspiratie, badkamer trends, B Dutch

Badkamertrends 

Deze zomer gaat B Dutch nog verder en pakken zij volledig uit. De showroom is nu namelijk zo ingericht dat de nieuwe badkamertrends een prominente plek hebben gekregen. Wanneer je door de showroom loopt zal je ze direct herkennen. Het belooft prachtig te zijn geworden door de juiste kleuren, robuuste materialen en bijpassend accessoires. Wat de trends voor komend jaar zijn, houdt het bedrijf nog even voor zich. Maar heb op een wat slechtere zomerdag niets te doen, dan is het een geweldig idee om in deze showroom badkamer inspiratie op te doen.  

Over B Dutch 

Al een aantal jaar is B Dutch een gerenommeerd naam binnen de badkamer- en keukenbranche. Met een groot team weten zij steeds weer te innoveren en te verbazen in de veranderende markt. Binnen hun veelzijdige collecties wordt gebruik gemaakt van fenomenale en eerlijke materialen. Doordat zij alles in hun eigen fabriek produceren kan B Dutch hoogwaardige concepten bieden die volledig aansluiten bij ieders wens.  

Editor: Media team

Datum: 29-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: B Dutch