previous arrow
next arrow
Slider

Domintell – Smart Living Expierence

Domintell levert complete huisautomatisering, wat innovatief, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren is. Met levering van integratie op maat kan met interfaces zoals touchscreens, smartphone of tablet de bediening van de complete installatie worden gerealiseerd. Denk hierbij aan de bediening van verlichting, klimaat en zonwering. Ook het bekijken van camerabeelden en het in- en uitschakelen van het alarm. Dit zorgt dan ook, naast de bediening van onder andere verlichting en klimaat, voor veiligheid in en rondom huis. 

Designlijnen

Domintell levert ook high-end bedieningspanelen in een tijdloos design. De Rainbow-line en Full Metal-line zijn hoogwaardige series in diverse afwerkingen. Door het aanbod van diverse designlijnen onderscheidt Domintell zich, dit loopt van klassiek afgewerkt tot strak modern. Zo is de Classic-line tijdloos straalt elegantie uit, terwijl de Rainbow-line erg modern is en gerealiseerd is in hoogwaardig gehard glas. Voor ieder interieur wat wils.

Dmax

Voor renovatieprojecten levert Domintell de draadloze oplossing Dmax. Deze actoren worden achter een schakelaar geplaatst. Door gebruik te maken van Bluetooth kan op afstand verlichting en zonwering bediend worden. Tevens zit er een ingebouwde tijdschakeling in.

Met het team van enthousiaste en ervaren software engineers kunnen de klantwensen goed uitgevoerd worden. Domintell is specialist in het integreren van systemen en kunnen die onder één app samenbrengen. De visualisatie van de app wordt op maat gemaakt.

U bent van harte welkom in de showroom in Leerdam.

____

Meer projecten bekijken van Domintell?

 

Domintell

Domintell


“Wij zijn gespecialiseerd huisautomatisering.”

___

Contactgegevens:

  • Domintell
  • Ambachtstraat 3
  • 4143 HB Leerdam


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 21 | feb | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Visitekaartje

van der Windt


Woondromen realiseren: daar zet Van der Windt zich iedere dag gepassioneerd voor in…

NEWstairs

NEWstairs


Met al meer dan 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van traprenovatie en -bekleding…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media