Domotica elegance: een blik op project PVR in Londerzeel, België

Basalte

In het idyllische Londerzeel, België, pronkt Project PVR als een toonbeeld van open ruimtes, overvloedig licht, en ongeëvenaard comfort. Dit project, vormgegeven door Schroos architecten en ingericht door Huiswerk, ademt niet alleen kwaliteit uit door duurzame materialen, maar integreert ook naadloos intelligentie in zijn fundamenten door middel van domotica.

Slimme eenvoud met Basalte domotica

High End Home Integration, onze gecertificeerde partner, stond aan het roer van de installatie van de slimme woningoplossingen. Davy De Maegt, de integrator, prijst de keuze voor Basalte als evident. “Wij geloven sterk in Basalte. De kwaliteit, betrouwbaarheid en mooie integratie van hun producten maakten het een makkelijke keuze,” aldus Davy. Eenheid in het interieurontwerp werd bereikt door toetsenborden, touchpanels, en stopcontacten uit te voeren in dezelfde verfijnde bronzen afwerking.

Intuïtieve controle met Basalte Home

De bewoners van Project PVR genieten van naadloze controle over verlichting, zonwering, en scènes via de Basalte-app. Het domotica systeem strekt zich uit tot de kleinste details, waardoor deuren, liften, airconditioning, verwarming, audio, en televisie met een simpele aanraking worden bediend. Davy De Maegt benadrukt de flexibiliteit en personalisatiemogelijkheden van Basalte Home, waarmee bewoners hun eigen scènes kunnen aanpassen volgens hun individuele behoeften.

Slimme elegantie in brons

In elke hoek van dit high-end huis vind je onze Sentido toetsenborden, Lisa touch panel, Ellie touch panel en stopcontacten, allen gehuld in de tijdloze bronzen afwerking. Het uniforme ontwerp van Basalte domotica versmelt met het interieur. De Miro afstandsbediening biedt mobiliteit, waardoor bewoners moeiteloos de controle hebben over tv, muziek en verlichting. Met Miro brengt Basalte Home ultieme controle binnen handbereik.

Ontdek meer met Basalte domotica

Volg ons op Instagram, LinkedIn en Facebook voor een overvloed aan ontwerp inspiratie en exclusieve previews. Ontdek de harmonieuze fusie van esthetiek en technologie in Project PVR, vastgelegd door fotograaf Nick Cannaerts.

Editor: Media Team

Datum: 12-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Nick Cannaerts