Een veilig huis, Prowork, the art of living

Domotica en een veilig huis | Prowork

Met een gerust hart op vakantie

U wilt u veilig voelen in uw eigen woning, maar ook als u met vakantie bent wilt u alles goed achterlaten en het liefst een oogje in het zeil houden.

Met slimme domotica oplossingen verkleint u de inbraakkansen. Met camerabewaking en sensoren worden ongenode gasten geregistreerd en geweerd. Bijvoorbeeld door het automatisch aanspringen van (schrik)verlichting en alarm. Zo zet u inbrekers in de schijnwerpers! Via de speakers kunt u een sirene laten horen of een boodschap met het verzoek het terrein te verlaten. Tegelijkertijd ontvangt u, als u dit prettig vind, een melding op uw mobiel. Bovendien kunt u met de camerabewaking ook vanaf uw vakantie adres een oogje in het zeil houden.

Met andere domotica oplossingen zorgt u ervoor dat het van buitenaf ‘niet zichtbaar’ is dat u op vakantie bent. Uw gordijnen gaan open en dicht, een zonnescherm gaat bij zonneschijn omlaag en uw verlichting gaat ’s avonds gewoon aan tijdens uw afwezigheid. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie!

Veilig wonen

Steeds meer mensen vragen om een veiligere woonomgeving. Gelukkig zijn er vele waakzame oplossingen. Technieken die, al dan niet gecombineerd met domotica, kunnen worden geïnstalleerd.  Ze variëren van een traditioneel alarmsysteem of camerabewaking tot een volledig geautomatiseerde woonomgeving waarbij de woonsituatie volledig wordt nagebootst. Denk bijvoorbeeld eens aan camera toezicht bij de voordeur zodat u al vanuit de keuken of woonkamer ziet wie er voor de deur staat. Een veilig gevoel.

 

Veilig wonen is een prettige gedachte. Dat geldt ook voor zaken zoals lijfbehoud. De meeste valpartijen doen zich voor in het donker. Slimme sensoren bieden verlichting én schakelen hulpdiensten in als het moet. Nooit meer angstig op zoek naar een lichtknop. Waar u ook heen gaat, al is het voor een toiletbezoek of een glaasje water; het licht gaat automatisch aan is en is voldoende om ongelukken te voorkomen. Een geruststellende gedachte zodat u weer van een ontspannen nachtrust geniet.

Een veilig huis, Prowork, the art of living

Maak uw woning veilig en comfortabel met domotica! Neem contact met ons op voor advies, een demo of een offerte. Bel 0497-369555 of stuur een mail naar info@prowork.nl.

Want ook in de vakantie(periode) geldt: Enjoy Technology!

 

___

Tekst: Prowork
Fotografie: Prowork

Een veilig huis, Prowork, the art of living

Meer projecten bekijken van Prowork?

 


Een veilig huis, Prowork, the art of living

Prowork


Door de jarenlange ervaring en kennis creëren wij voor u een comfortabele en veilige omgeving.

__

Meer informatie over Prowork?