domotica, prowork, totaaloplossing, modern, innovatief,

  • Prowork
  • Mastbos 17a
  • 5531 MX Bladel

Domotica in moderne villa | Prowork

Deze moderne villa met diepe droomtuin is gerealiseerd door interieurarchitect François Hannes. De woning heeft fantastische as- en zichtlijnen en is daardoor symmetrisch en in balans. Daarnaast heeft de villa een warme en sfeervolle uitstraling. De domotica in de woning is geïnstalleerd door Prowork en kan op afstand bestuurd worden.

Verbluffend resultaat

Het resultaat is verbluffend. Dit begint al bij de entree van de woning, deze heeft een fenomenale inkijk naar binnen. Daarnaast beschikt de villa over een prachtige custom made keuken, die ontworpen is door François Hannes. De bewoners hadden als wens om alles via één applicatie aan te sturen. Prowork heeft een compleet domotica systeem geïnstalleerd, waardoor alles gemakkelijk op afstand bestuurd kan worden.

domotica, prowork, totaaloplossing, modern, innovatief,

Domotica in huis

Steeds vaker wordt de keuze gemaakt voor een compleet domotica systeem voor in huis. Hiermee kan alle techniek gemakkelijk aangestuurd worden met één knop. De verlichting, audio & video en beveiliging worden aangestuurd door middel van het Control4 systeem. Deze innovatieve oplossing past perfect bij deze moderne villa.

domotica, prowork, totaaloplossing, modern, innovatief,

Totaaloplossing

Prowork levert al ruim 20 jaar de meest gebruiksvriendelijke domotica voor in huis. Het team bestaat uit gespecialiseerde medewerkers die beschikken over de juiste kennis en ervaring. De complete systemen bieden een totaaloplossing op het gebied van de techniek in de woning. De wensen van de klant worden vertaald tot een passende domotica oplossing. Het uitgangspunt van het bedrijf is heerlijk wonen, werken en ontspannen! 

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Alfons Lenders

____

Een veilig huis, Prowork, the art of living

____

Meer projecten bekijken van Prowork?